HomeHL-9Δήμαρχος Αράχωβας για κακοποίηση σκύλου: «Ψυχασθενής, ψυχοπαθής, αυτό δεν το κάνει νορμάλ άνθρωπος»

Δήμαρχος Αράχωβας για κακοποίηση σκύλου: «Ψυχασθενής, ψυχοπαθής, αυτό δεν το κάνει νορμάλ άνθρωπος»

Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί, ανέφερε ο δήμαρχος της περιοχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ψυχασθενή» και «ψυχοπαθή» χαρακτήρισε ο  ο δήμαρχος της Αράχωβας στον δράστη της φρικαλέας κακοποίησης του σκύλου.

Ο δήμαρχος, Γιάννης Σταθάς μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως από την ημέρα που έγινε γνωστή η θανάτωση του σκύλου, ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί. «Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν έρθει κόσμος. Για μας έχει να κάνει με την ασφάλεια και να αισθανόμαστε κι εμείς ότι ανάμεσά μας δεν κυκλοφορεί ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ψυχασθενής, ψυχοπαθής, γιατί αυτό δεν το κάνει ένας νορμάλ άνθρωπος. Αυτό μπορεί να το κάνει και σε ένα παιδί, σε ένα άλλον άνθρωπο» είπε ο δήμαρχος Αράχωβας.

«Τα παιδιά μετά το σχολείο πηγαίνουν στις δραστηριότητές τους συνοδεία των γονιών τους», ανέφερε για το κλίμα που επικρατεί μετά την υπόθεση της κακοποίησης του 8χρονου Όλιβερ.

Αναφερόμενος σε όσους κάνουν μποϊκοτάζ στη Αράχωβα, δήλωσε δε πως «δεν μας ενδιαφέρει που δεν θα ‘ρθουν στην Αράχωβα, αλλά μας ενδιαφέρει να βρεθεί ο δράστης του εγκλήματος», τονίζοντας όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.

Στη συνέχεια, τόνισε πως από την 1η Δεκεμβρίου με δελτίο Τύπου «καλέσαμε όλους όσοι γνωρίζουν να μιλήσουν στην αστυνομία», ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει κάποιος.

Ο δήμαρχος υπογράμμισε σχετικά με τα όσα ακούγονται για τη φρικτή κακοποίηση του σκύλου, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του, πως «το μόνο επίσημο χαρτί που υπάρχει είναι η γνωμάτευση της πρώτης κτηνιάτρου». Τόνισε μάλιστα, πως τα υπόλοιπα που ακούγονται για το χάσκι με το όνομα Όλιβερ είναι εικασίες.

Σχετικά με τον κηδεμόνα του σκύλου, ο δήμαρχος ανέφερε πως δεν τον γνωρίζει. «Όταν με πήρε τηλέφωνο, του είπα να κάνει μήνυση για να ξεκινήσει έρευνα, γιατί όλο αυτό είναι φρικιαστικό». Συμπλήρωσε πως οι αρχές τον έχουν καλέσει δυο τρεις φορές για να δώσει κατάθεση.

 

lifo.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση