HomeHL1-CultureΠέθανε στα 51 της η ηθοποιός Keisha Nash Whitaker

Πέθανε στα 51 της η ηθοποιός Keisha Nash Whitaker

«Η Keisha πάλεψε με την ανορεξία για χρόνια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Keisha Nash Whitaker, πρώην σύζυγος του ηθοποιού Forest Whitaker, πέθανε στα 51 της χρόνια.

«Η Keisha πάλεψε με την ανορεξία για χρόνια», είπε μια πηγή στην Daily Mail αναφέροντας ότι τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν συχνά στο νοσοκομείο με εντερικά προβλήματα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και το πρώην μοντέλο μεγάλωσαν μαζί τρεις κόρες: την Autumn, 32 ετών, την Sonnet, 27 ετών και την True, 25 ετών. Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 22 χρόνια.

Η μικρότερη κόρη τους επιβεβαίωσε τον θάνατο της μητέρας της στο Instagram, γράφοντας: «Αντίο μαμά. Σ ‘αγαπώ για πάντα και μετά. Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο… σε ευχαριστώ που με διδάξατε όλα όσα ξέρω. Θα σε δω στα όνειρά μου και θα σε νιώσω στην καρδιά μου».

Ο Forest υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την Keisha το 2018 , επικαλούμενος ασυμβίβαστες διαφορές στην αίτησή του στο δικαστήριο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας “Blown Away” το 1994, στην οποία η Keisha έπαιξε την αγαπημένη του Forest. Σύντομα ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1996 στο Montego Bay της Τζαμάικα.

Η Keisha Nash γεννήθηκε στη Βοστώνη και εργάστηκε ως μοντέλο, ηθοποιός, παραγωγός ταινιών και επιχειρηματίας. Κάποτε υπέγραψε συμβόλαιο με την Elite Model Management και τη Ford Models και ήταν το πρώτο αφροαμερικανό μοντέλο του Tommy Hilfiger.

eleftherostypos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση