HomeHL-CultureΑντζελίνα Τζολί: Επιβεβαίωσε ότι θα επαναλάβει τον ρόλο της ως «Maleficent» στην τρίτη ταινία

Αντζελίνα Τζολί: Επιβεβαίωσε ότι θα επαναλάβει τον ρόλο της ως «Maleficent» στην τρίτη ταινία

Οι δύο προηγούμενες ταινίες αποτέλεσαν μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Αντζελίνα Τζολί θα επαναλάβει τον ρόλο του χαρακτήρα της στην ταινία «Maleficent 3», της Disney.

Η 48χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «WSJ. Magazine», αν και δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες.

Το τρίτο φιλμ έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το σίκουελ, «Maleficent: Mistress of Evil». Προς το παρόν δεν είναι σαφές ποιος θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της.

Στις προηγούμενες ταινίες «Maleficent» έχουν πρωταγωνιστήσει η Ελ Φάνινγκ ως Aurora, η θετή κόρη της Maleficent, καθώς και οι Μισέλ Φάιφερ, Χάρις Ντίκινσον, Εντ Σκριν, Τσούετελ Έτζιοφορ, Τζούνο Τεμπλ και άλλοι.

Στην ίδια συνέντευξη η Τζολί άφησε επίσης να εννοηθεί ότι θέλει να εγκαταλείψει οριστικά την υποκριτική, ενώ αποκάλυψε ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει το «ανθυγιεινό» Λος Άντζελες και να «περάσει περισσότερο χρόνο» στην Καμπότζη.

Η «Maleficent» είναι η κακιά νεράιδα στο κλασικό animation του 1959 «Η Ωραία Κοιμωμένη», με την Τζολί να την υποδύεται αρχικά στην ταινία του 2014. Μόλις πέντε χρόνια μετά, η ηθοποιός την υποδύθηκε ξανά στην ταινία «Mistress Of Evil».

Η πρωτότυπη ταινία του 2014 απέφερε 758 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έφερε άλλη μια επιτυχημένη προσθήκη στη σειρά σκοτεινών παραμυθιών της Disney. Η συνέχεια της ταινίας συγκέντρωσε 491,7 εκατομμύρια δολάρια.
protothema.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση