HomeHL-LifestyleΑντζελίνα Τζολί: Ο αδελφός της μιλάει για την «προστασία» των παιδιών της μετά τον χωρισμό με τον Μπραντ Πιτ

Αντζελίνα Τζολί: Ο αδελφός της μιλάει για την «προστασία» των παιδιών της μετά τον χωρισμό με τον Μπραντ Πιτ

Η επιμέλεια των ανήλικων παιδιών της Τζολί και του Πιτ δεν έχει ακόμη επιλυθεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο αδερφός της Αντζελίνας Τζολί, James Haven, αποκάλυψε ότι έγινε προστατευτικός με τα παιδιά της μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από τον Μπραντ Πιτ.

Όταν ρωτήθηκε από τη συμπαρουσιάστρια του podcast του «90who10», Jessica Entner, πώς υποστήριξε την διάσημη ηθοποιό καθώς η προσωπική της ζωή «ξεδιπλώθηκε στα μάτια του κοινού», φαινομενικά παραδέχτηκε ότι ένιωθε την ανάγκη να αλλάξει τη ζωή του για να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά του.

«Εκεί ξεκίνησαν όλα, ξεκίνησε με την προστασία της και των παιδιών της – τις ανιψιές και τους ανιψιούς μου» δήλωσε ο αδελφός της Τζολί.

«Έβαλα τη ζωή μου σε δεύτερη μοίρα, ώστε να μπορώ να είμαι παρών με όποια κατάσταση», συνέχισε. «Θέλω να είμαι εκεί γι ‘αυτούς ή γι’ αυτήν – ό, τι περνάει από το χέρι μου» σχολίασε.

Ο ηθοποιός, 52 ετών, εξήγησε ότι ήταν σημαντικό να είναι εκεί για τα παιδιά της Αντζελίνας Τζολί, καθώς αυτά τα χρόνια είναι που διαμορφώνουν την προσωπικότητα και το μέλλον των ανηλίκων.

«Γίνονται νέοι ενήλικες στις αρχές της δεκαετίας του ’20. Νομίζω ότι είναι πολύ φυσικό και θέλω απλώς να είμαι εκεί» σημείωσε στη συνέχεια.

«Όποτε έχω την ευλογία να βρίσκομαι στην παρουσία τους, θέλω να είμαι στην παρουσία τους», συνέχισε ο Haven.

Η Τζολί, 48 ετών, και ο Πιτ, 60 ετών, έχουν αποκτήσει τους Maddox, 22 ετών, Pax, 20 ετών, Zahara, 18 ετών, Shiloh, 17 ετών και τα δίδυμα Knox και Vivienne, 15 ετών.

Το πρώην ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2014, ήταν μαζί για 12 χρόνια όταν ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους το 2016. Μετά την είδηση του χωρισμού τους, κυκλοφόρησαν αναφορές ότι διαπληκτίστηκαν ενώ βρίσκονταν σε ιδιωτικό τζετ με τα παιδιά τους το 2016. Ο Πιτ παραδέχτηκε αργότερα ότι είχε υψώσει τη φωνή του στα παιδιά του, αλλά αρνήθηκε ότι έγινε βίαιος.

Η επιμέλεια των ανήλικων παιδιών της Τζολί και του Πιτ δεν έχει ακόμη επιλυθεί.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση