HomeHL-LifestyleΝέα σύντροφος για τον Γιάννη Στάνκογλου

Νέα σύντροφος για τον Γιάννη Στάνκογλου

«Είναι του χώρου μας και είναι κούκλα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου έκαναν από τον «αέρα» του «Happy Day» οι Σταματίνα Τσιμτσιλή και Τίνα Μεσσαροπούλου, αναφέροντας ότι ο δημοφιλής ηθοποιός έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε γίνει γνωστό προ ολίγων μηνών, ο Γιάννης Στάνκογλου και η επί χρόνια σύντροφός του, Αλίκη Δανέζη -Κνούτσεν, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο ηθοποιός, ο χωρισμός τους τότε μετρούσε ήδη 3,5 χρόνια, με τις πληροφορίες, τώρα, να αναφέρουν ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

Γιάννης Στάνκογλου: «Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της showbiz»

Την ευχάριστη είδηση για τον ηθοποιό ανακοίνωσε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τονίζοντας ότι «σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα», με την Τίνα Μεσσαροπούλου να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

«Δεν θα τα πούμε τα ονόματα, αλλά νομίζω ότι έχει κάνει το επόμενο βήμα. Άλλωστε, έχει χωρίσει και πάρα πολύ καιρό. Το εξομολογήθηκε και το αποκάλυψε πριν μερικούς μήνες, αλλά νομίζω είναι ένας χωρισμός που μετράει 2-3 χρόνια που έχει συμβεί και δεν έχει πει τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Για να προλάβω τα τηλέφωνα, δεν είναι το πρόσωπο, το οποίο φημολογείται. Φημολογείται ότι είναι ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Δεν είναι το πρόσωπο το συγκεκριμένο. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της showbiz. Έχει έκθεση», πρόσθεσε.

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, του χώρου μας, και είναι και κούκλα», ανέφερε από τη μεριά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, είναι δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι, νέοι, τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα, ταιριάζουν, είναι ένα πολύ “φωτογραφίσιμο” ζευγάρι».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση