HomeΕΛΛΑΔΑΆγιοι Ανάργυροι: Συγγνώμη, την είχα σαν κόρη μου, δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό, λέει ο πατέρας του δράστη

Άγιοι Ανάργυροι: Συγγνώμη, την είχα σαν κόρη μου, δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό, λέει ο πατέρας του δράστη

Ο δράστης μετά την πράξη του αυτοτραυματίστηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγγνώμη από την οικογένεια του 28χρονου θύματος, ζήτησε ο πατέρας του 39χρονου ο οποίος δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Ο πατέρας του δράστη του άγριου εγκλήματος, μίλησε στο Star και ανέφερε «έχω να πω πολλά συγγνώμη στην οικογένεια της κοπέλας. Την είχα σαν κόρη μου, την λάτρευα. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο γιος μου. Δεν ξέρω τίποτα».

Ο δράστης μετά την πράξη του αυτοτραυματίστηκε. Συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών.

Την κάρφωνε απανωτά στην πλάτη και φώναζε «θα σε σκοτώσω»

Την ίδια ώρα σοκ προκαλεί και η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος μίλησε στο protothema.gr. Ο μάρτυρας οποίος είδε τον δράστη σε κατάσταση αμοκ να κυνηγά με ένα μαχαίρι το θύμα του, περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε η 28χρονη: «Κατέβαινα από το λεωφορείο την ώρα που σχόλαγα. Και ακούσαμε τη γυναίκα να φωνάζει «δέχομαι απειλές για τη ζωή μου». Και πάει και τρέχει με το μηχανάκι και την καρφώνει στην πλάτη. Απανωτές μαχαιριές» ανέφερε για όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως τόνισε «την κυνηγούσε 100 μέτρα (σ.σ. ο 39χρονος). Η αστυνομικός δεν βγήκε από το φυλάκιο» αναφέροντας πως η κοπέλα φώναζε για βοήθεια αλλά κανείς δεν έτρεξε να τη σώσει. «Η κοπέλα φώναζε ότι δέχεται απειλές. «Με κυνηγάει να με σκοτώσει». Ήταν με έναν φίλο της. Δεν τον είδα, είδα τον άλλον με το μηχανάκι που κρατούσε μαχαίρι και φώναζε «θα σε σκοτώσω»».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση