HomeHL-LifestyleΠρίγκιπας Ουίλιαμ – Πρίγκιπας Χάρι: «Μόνο ο θάνατος θα τους ενώσει ξανά»

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Πρίγκιπας Χάρι: «Μόνο ο θάνατος θα τους ενώσει ξανά»

O Πρίγκιπας Ουίλιαμ «δεν σχεδιάζει» να δει τον μικρότερο αδελφό του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ειδικός σε βασιλικά θέματα Sarah Hewson ισχυρίστηκε τη Δευτέρα (27/11) ότι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ «δεν σχεδιάζει» να δει τον μικρότερο αδελφό του, Πρίγκιπα Χάρι, εκτός από την περίπτωση που και οι δύο παρευρεθούν στην επόμενη κηδεία μέλους της οικογένειάς τους.

«Έχουμε δει τον Χάρι να επιστρέφει μόνο για μεγάλες οικογενειακές περιστάσεις, ήρθε με τη Μέγκαν για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, επέστρεψε για την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου και μετά για την κηδεία της γιαγιάς του. Και φυσικά για τη στέψη του πατέρα του, στην οποία έκανε μία σύντομη επίσκεψη», είπε η Sarah Hewson στο Fabulous. Αλλά, όπως εξήγησε η ειδικός, καμία τέτοια οικογενειακή ή κρατική περίσταση, που θα έφερνε πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Πρίγκιπα Χάρι δεν φαίνεται πως σχεδιάζεται να γίνει σύντομα.

Ακόμα, η Sarah Hewson ανέφερε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν θα δώσουν το παρών στη συγκέντρωση της βασιλικής οικογένειας στο Σάντρινγκχαμ τα Χριστούγεννα, δηλώνοντας ότι οποιαδήποτε εμφάνιση από το δίδυμο θα ήταν «πολύ άβολη».

«Είναι πολύ δύσκολο να δεις οποιαδήποτε άλλη περίσταση, εκτός ίσως από μια κηδεία μέλους της οικογένειάς τους, όπου τα αδέλφια θα ήταν μαζί στο ίδιο μέρος», τόνισε η ειδικός.

enikos.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση