HomeHL-LifestyleΚάθριν Ζέτα Τζόουνς – Μάικλ Ντάγκλας: ‘Έκλεισαν 23 χρόνια γάμου

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς – Μάικλ Ντάγκλας: ‘Έκλεισαν 23 χρόνια γάμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα 18 Νοεμβρίου, ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με τον Μάικλ Ντάγκλας, έκλεισαν 23 χρόνια από την ημέρα που παντρεύτηκαν.

Και οι δυο έκαναν αναρτήσεις στα social media. Πρώτα ο 79χρονος σταρ του Χόλιγουντ, έγραψε στη λεζάντα της δικής του ανάρτησης: «Ευτυχισμένα 23 [χρόνια]. Εγώ και η αγαπημένη μου Κάθριν. Ανυπομονώ για το 24ο».

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με τη σειρά της έγραψε στην δική της ανάρτηση:

«Σήμερα γιορτάζουμε 23 χρόνια γάμου❤️ Αγαπημένε μου Μάικλ, το Νόμπελ Ειρήνης σε περιμένει. Σ’ αγαπώ…από την αγαπημένη σου σύζυγο, κάτοχο του Μεταλλίου Τιμής με χρυσό αστέρι».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000 και απέκτησαν δύο παιδιά, τον 23χρονο Ντίλαν και τη 20χρονη Κάρις. Το 2022, μιλώντας στην Telegraph η δημοφιλής ηθοποιός είχε πει: «Είναι αδύνατο να μην υπάρχουν πάνω και κάτω αν ζεις με το ίδιο άτομο και ξυπνάς μαζί του κάθε μέρα. Ξυπνάω δίπλα στον Μάικ περίπου 25 χρόνια. Λατρεύω να είμαι παντρεμένη, όμως είναι τρελό πράγμα αν το σκεφτείς».

Οι δύο ηθοποιοί παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν σταρ κατάφεραν να βρουν τον δρόμο πίσω και να δυναμώσουν τη σχέση τους, με κοινά χόμπι και άλλα πράγματα που τους ενώνουν ακόμη περισσότερο.

Η διαφορά ηλικίας τους έχει συζητηθεί αρκετά στα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ και τον Τύπο, αλλά αυτό δεν επηρέασε ποτέ τη Τζόουνς.

Παρά τη μακροχρόνια κοινή τους πορεία, ο έρωτας τους δεν έχει στερέψει στο πέρασμα των χρόνων. Μιλώντας για τη ζωή με τον Μάικλ Ντάγκλας και τα χρόνια που έχουν περάσει μαζί, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δεν δείχνει την παραμικρή δυσφορία. Αντιθέτως, τόνισε πως «κάθε χρόνο είναι και καλύτερα».

newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση