HomeΚΡΗΤΗΕΛΜΕ: Καταδικάζει τη σύλληψη Παλαιστίνιου  διαδηλωτή

ΕΛΜΕ: Καταδικάζει τη σύλληψη Παλαιστίνιου  διαδηλωτή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΕΛΜΕ Ηρακλείου καταδικάζει-με τον πιο έντονο τρόπο –την σύλληψη του Παλαιστίνιου  διαδηλωτή στην πορεία υποστήριξης του δίκαιου και ματωμένου αγώνα του  Παλαιστινιακού λαού. Σύλληψη που προσβάλλει βάναυσα όχι μόνο τα αισθήματα αλληλεγγύης του λαούς μας προς τους πολύπαθους Παλαιστινίους, αλλά επιπλέον αναδεικνύει-με τον πιο αποκρουστικό  τρόπο-τον εκφασισμό της κρατικής πολιτικής, τον κυνισμό και την απαράδεκτη  εναρμόνισή της  με τη θηριώδη πολιτική  Νετανιάχου, που έχει στόχο την εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων, τη γενοκτονία και την απάλειψή τους από το χάρτη.

Η προκλητική για τα δημοκρατικά αισθήματα του λαού μας σύλληψη του Παλαιστίνιου διαδηλωτή, με την αιτιολογία ότι ανύψωσε την περήφανη Παλαιστινιακή σημαία των ματωμένων αγώνων δίπλα στην ελληνική, εκθέτοντας «σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος»  είναι πλήρως αποκαλυπτική της απόλυτης σύμπλευσης της κυβέρνησης της ΝΔ με την πολιτική του σφαγέα Νεντανιάχου. Επιβεβαιώνει την πλήρη   εναρμόνισή της με τις επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ-ΝΑΤΟ –ΕΕ που  κηρύσσουν ως τρομοκράτες τους δίκαια αγωνιζόμενους  Παλαιστινίους-τα θύματα  της φασιστική βίας και κατοχής –και αποκαλούν  ως  τάχα «αμυνόμενους» τους κατακτητές, εισβολείς και μακελλάρηδες του Ισραήλ.

Είναι προφανές ότι αυτή η  αντιστροφή της πραγματικότητας, η  αποδοχή και ο  εξωραϊσμός της σιωνιστικής θηριωδίας από την κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και η  εμπλοκή της στο μακελειό των Παλαιστινίων με τη στήριξη της πολεμικής μηχανής του Ισραήλ και  ΝΑΤΟ  βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με την ιστορία του λαού μας, με τους εθνικο-απελευθερωτικούς και κοινωνικούς αγώνες  του για ελευθερία, δημοκρατία και ειρήνη.

Είναι επομένως πρόδηλο  ότι αυτοί που πραγματικά   εκθέτουν το λαό  μας σε κίνδυνο, αυτοί που εμπλέκουν τη χώρα στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα  δεν είναι οι Παλαιστίνιοι αγωνιστές, ούτε οι χιλιάδες διαδηλωτές σε όλη τη χώρα. Είναι η κυβέρνηση που  ενισχύει τη φονική μηχανή του Νετανιάχου, που  ευθυγραμμίζεται με την εγκληματική πολιτική του  και παρέχει όλες τις διευκολύνσεις στο ΝΑΤΟ για τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού. Είναι επίσης όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις που πρόσδεσαν τη χώρα στο άρμα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, αναγνώρισαν και ανανέωσαν την συμφωνία παραμονής των βάσεων του θανάτου και με την αντιλαϊκή πολιτική τους  βάζουν πλάτη στο  ιμπεριαλιστικό δόγμα του τρόμου.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση