HomeHL-WorldΒραζιλία: Τρόμος για 11χρονη σε ρόδα λούνα παρκ – Βρέθηκε στο κενό και έπεσε από 6 μέτρα ύψος

Βραζιλία: Τρόμος για 11χρονη σε ρόδα λούνα παρκ – Βρέθηκε στο κενό και έπεσε από 6 μέτρα ύψος

Η 11χρονη τραυματίστηκε στη λεκάνη και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στιγμές τρόμου έζησε μια 11χρονη στη Βραζιλία όταν βρέθηκε κρεμασμένη από κάθισμα ρόδας σε λούνα παρκ αφού γλίστρησε από τη θέση της καθώς για άγνωστο λόγο άνοιξε ο μηχανισμός ασφαλείας.

Λόγω της βλάβης το κάθισμα στο οποίο βρισκόταν η 11χρονη με έναν φίλο της αναποδογύρισε με αποτέλεσμα αυτή να βρεθεί στο κενό.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η 11χρονη να προσπαθεί να κρατηθεί και τελικά να μην τα καταφέρνει πέφτοντας από ύψος 6 μέτρων.

Δειτε το βίντεο:

Αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος που σημειώθηκε στις 31 Οκτωβρίου ήταν ο πατέρας της 11χρονης ο οποίος καθόταν σε άλλο κάθισμα της ρόδας με την μικρότερη κόρη του.

Περιγράφοντας τι συνέβη ο πατέρας της 11χρονης είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι «είχαμε κάνει ήδη πέντε βόλτες όταν αντιλήφθηκα πως κάτι δεν πάει καλά. Τότε κοίταξα και είδα την κόρη μου να κρέμεται στο κενό. Την κοιτούσα, κρατούσα την 7χρονη κόρη μου και δεν ήξερα τι να κάνω».

Σύμφωνα με την Daily Mail το 11χρονο κορίτσι τραυματίστηκε στην λεκάνη και παραμένει νοσηλευόμενη σε νοσοκομείο.

Μετά το ατύχημα το λούνα παρκ έκλεισε μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα με τον πατέρα της 11χρονης να ανακοινώνει ότι θα υποβάλει μήνυση όταν το παιδί του πάρει εξιτήριο.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση