HomeHL-9Συλλήψεις στο Ηράκλειο για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων – Βρέθηκε μέχρι και χειροβομβίδα

Συλλήψεις στο Ηράκλειο για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων – Βρέθηκε μέχρι και χειροβομβίδα

Επιτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας αποκαλύπτει επικίνδυνο οπλοστάσιο στην περιοχή Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο μιας ειδικά σχεδιασμένης επιχείρησης για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, η αστυνομία του Ηρακλείου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί συλλήψεις σε ημεδαπό για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Η δράση των αστυνομικών εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα για την εξασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέβησαν σε συντονισμένη επιχείρηση, η οποία οδήγησε στη σύλληψη του ύποπτου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ο ημεδαπός εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε, ενώ οδηγούσε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα και στην οικία του, οι αρχές κατάφεραν να ανακαλύψουν ένα επικίνδυνο οπλοστάσιο, περιλαμβανομένης χειροβομβίδας, πυροδοτικού μηχανισμού χειροβομβίδας, 47 φυσιγγίων και ενός πτυσσόμενου μαχαιριού.

Η υπόθεση είναι σε προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, ενώ οι αρχές ερευνούν περαιτέρω για να ανακαλύψουν πιθανούς συνεργούς και περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις παραβάσεις που του αποδίδονται.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση