HomeΚΡΗΤΗEργοτάξιο Νέου Αεροδρομίου: Επίσκεψη από το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου

Eργοτάξιο Νέου Αεροδρομίου: Επίσκεψη από το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου

Στη συνέλευση αποφασίστηκε η συμμετοχή των εργατών στην Πανοικοδομική Απεργία που έχει κηρυχθεί για την Τετάρτη 8 Νοέμβρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία και γενική συνέλευση με τους εργατοτεχνίτες οικοδόμους στο εργοτάξιο κατασκευής του νέου αεροδρομίου.

img-9037c9d261a06309423c3531454be5d4-v

Στη συνέλευση αποφασίστηκε η συμμετοχή των εργατών στην Πανοικοδομική Απεργία που έχει κηρυχθεί για την Τετάρτη 8 Νοέμβρη.

Ενώ η δουλειά στον κλάδο έχει αυξηθεί, τα μεροκάματα δεν φτάνουν  ούτε για «ζήτω» από την ακρίβεια.  Χτίζουμε αεροδρόμια, ξενοδοχεία, σπιταρόνες, βίλες κι εμείς μένουμε στο νοίκι που πλέον είναι πανάκριβο ή μας πνίγουν τα χρέη από τα στεγαστικά δάνεια. Γι’ αυτό πρέπει να πούμε “φτάνει πια”. Στις διεκδικήσεις αυτές δεν πρέπει να κάνουμε σκόντο.

img-5aabd92ba7a137775cdbdf1576be375c-v

Οι απεργιακές μας συγκεντρώσεις να τους κάνουν να χάσουν τον ύπνο τους. Μόνο σε αυτό το δρόμο, σε αυτή την κατεύθυνση έχουμε πετύχει νίκες και αποτελέσματα. Κανένας από αυτούς δεν θα μας χαριστεί. Εμείς με τον αγώνα μας θα επιβάλλουμε τις λύσεις που έχουμε ανάγκη. Έχουμε αποδείξει πως όταν πιστέψουμε στη δύναμή μας μπορούμε να επιβάλλουμε το δίκιο μας.

Το πρόγραμμα των περιοδειών θα συνετιστεί και τις επόμενες ημέρες σε εργοτάξια της πόλης για την επιτυχία της απεργίας.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση