HomeHL-LifestyleΕυτυχισμένοι Μαζί: Οι μικροί πρωταγωνιστές της σειράς έκαναν reunion, μετά από 14 χρόνια

Ευτυχισμένοι Μαζί: Οι μικροί πρωταγωνιστές της σειράς έκαναν reunion, μετά από 14 χρόνια

Πώς είναι σήμερα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Reunion, 14 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της δημοφιλούς τηλεοπτικής κωμικής σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί», έκαναν οι τρεις αλλοτινοί μικροί πρωταγωνιστές της, με τη συνάντησή τους να γίνεται viral στο TikTok.

Μπορεί η σειρά να ολοκληρώθηκε το 2009, ωστόσο η Εύη Δαέλη, ο Άρης Τσάπης και ο Σάββας Σαλίπας παραμένουν στη μνήμη των τηλεθεατών ως «Φίφη», «Θανάσης» και «Γιαννάκης», οι οποίοι χάρισαν αμέτρητες στιγμές γέλιου με τις περιπέτειές τους και τις ατάκες τους στο «Ευτυχισμένοι μαζί».

Ευτυχισμένοι μαζί: Φίφη, Θανάσης και Γιαννάκης ξανά μαζί

Οι αλλοτινοί μικροί πρωταγωνιστές είναι πλέον ενήλικες, ωστόσο εξακολουθούν να διατηρούν επαφές, όπως μαρτυρά και σχετικό βίντεο που ανήρτησαν στο TikTok.

Η σχετική ανάρτηση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους fans της σειράς, που έσπευσαν να στείλουν στους τρεις ηθοποιούς την αγάπη τους.

@aristsapis Reunion μετα απο πολλά χρόνια!!@evidaeliofficial @Savvas Salipas #tsapisfamily #eutyxismenoimazi #fypシ #foryou #foryoupage #fyp #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Tsapis

Σημειώνεται ότι η Εύη Δαέλη, μετά το τέλος της σειράς συνέχισε την πορεία της στην τηλεόραση, ο Άρης Τσάπης παντρεύτηκε και έγινε πατέρας, ενώ ο Σάββας Σαλίπας πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του και εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση