HomeHL-LifestyleΤι συμβαίνει με την κινητή περιουσία της Μαίρης Χρονοπούλου – Αίτημα να σφραγιστεί το σπίτι της

Τι συμβαίνει με την κινητή περιουσία της Μαίρης Χρονοπούλου – Αίτημα να σφραγιστεί το σπίτι της

Τα πράγματα φαίνεται πως περιπλέκονται καθώς η Μαίρη Χρονοπούλου δεν φαίνεται να έχει αφήσει διαθήκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

χουν περάσει δύο εβδομάδες από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία άφησε την περιουσία της στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Ωστόσο, εκτός όμως από την ακίνητη περιουσία της, ασάφεια επικρατεί για την κινητή περιουσία της αείμνηστης ηθοποιού.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης, μίλησε στη «Super Κατερίνα» και ανέφερε ότι επιθυμεί να γίνει καταγραφή των πραγμάτων που βρίσκονται μέσα στο σπίτι και δεν έχουν δοθεί στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Σε περίπτωση που ο Κώστας Γιαννόπουλος δεν επιθυμεί να μετατραπεί το σπίτι της αείμνηστης ηθοποιού σε μουσείο, τότε πρέπει να προβλεφθεί η διαδικασία αποθήκευσης των πολύτιμων αυτών αντικειμένων, προκειμένου μεταγενέστερα να ιδρυθεί -σε διαφορετικό σημείο από το σπίτι της- μουσείο, το οποίο θα επιτρέπει στους θαυμαστές της να τη θυμούνται για πάντα.

Η πρόθεση για μουσείο ή επιγραφή στο σπίτι

«Υπήρχε μια πρόθεση και της Μαίρης και του κ. Γιαννόπουλου για τη δημιουργία ενός μουσείου στο σπίτι. Εγώ δεν άκουσα τον κ. Γιαννόπουλο να ξαναδιατυπώνει την πρόθεσή του παρά μόνο να μπει μία επιγραφή ότι στο σπίτι ζούσε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Εδώ πρέπει να γίνουν πράξεις, να δρομολογηθούν κάποιες δεσμεύσεις, να γίνει απογραφή. Οπωσδήποτε πρέπει να γίνει απογραφή. Τα πράγματά της έχουν ιδιαίτερη αξία διότι ανήκαν στη Μαίρη», δήλωσε.

Στην συνέχεια ο κ. Χατζημιχάλης ξεκαθάρισε πώς «πρέπει να είναι κάποιος υπεύθυνος θεματοφύλακας των πραγμάτων. Υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία με τον κ. Γιαννόπουλο. Εμείς σαν φίλοι της Μαίρης θέλουμε να υπάρχουν επίσημα δεσμεύσεις».

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση