HomeUncategorizedΣε τροχιά υλοποίησης 7 νέες παιδικές χαρές στο Δήμο Χερσονήσου

Σε τροχιά υλοποίησης 7 νέες παιδικές χαρές στο Δήμο Χερσονήσου

Οι παρεμβάσεις έχουν προϋπολογισμό 1.007.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η κατασκευή 7 νέων παιδικών χαρών στο Δήμο Χερσονήσου.

Η δημοσίευση του διαγωνισμού του έργου ανοίγει το δρόμο για τη δημιουργία ενός νέου δικτύου χώρων αναψυχής που θα απαντούν στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Οι παρεμβάσεις έχουν προϋπολογισμό 1.007.000 ευρώ και χρηματοδοτούνται από ιδίους πόρους του Δήμου Χερσονήσου.
Με την υλοποίηση του έργου, 7 οικισμοί του Δήμου και συγκεκριμένα η Ανώπολη, το Καλό Χωριό, τα Μάλια, οι Γούρνες, το Σγουροκεφάλι, οι Πάνω Γούβες και ο Μοχός, θα αποκτήσουν σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές.

«Συνεχίζουμε την υλοποίηση ενός ευρύτερου σχεδίου δημιουργίας σύγχρονων και ασφαλών παιδικών χαρών και χώρων ψυχαγωγίας για παιδιά σε όλο το Δήμο Χερσονήσου. Μετά την πλήρη αναβάθμιση 13 παιδικών χαρών στο Δήμο Χερσονήσου, συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση με τη δημιουργία 7 ακόμη νέων σύγχρονων χώρων αναψυχής σε περιοχές τόσο της ενδοχώρας όσο και του παραλιακού μετώπου που είχαν τεράστιο έλλειμα σε χώρους αναψυχής για παιδιά. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα με επίκεντρο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών», δήλωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

Οι 7 νέες παιδικές χαρές θα κατασκευαστούν βάσει των προβλεπόμενων κανόνων ασφαλείας και με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές. Θα περιλαμβάνουν πλούσιο εξοπλισμό (κούνιες, τραμπάλες, δοκούς ισορροπίας, όργανα αναρρίχησης, τσουλήθρες) αλλά και στοιχεία πρασίνου και αστικό εξοπλισμό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση