HomeΚΡΗΤΗΟρκωμοσία μελών Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων στον Δήμο Χερσονήσου

Ορκωμοσία μελών Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων στον Δήμο Χερσονήσου

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους παραγωγική θητεία και καλή συνεργασία προς όφελος των δημοτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ορκίστηκαν σήμερα, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, ενώπιον του Δημάρχου Χερσονήσου Ζαχαρία Δοξαστάκη στο δημαρχείο στις Γούρνες, πέντε μέλη Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων προς αντικατάσταση των ανακηρυχθέντων Τοπικών Συμβούλων, σε συνέχεια της Διαπιστωτικής Πράξης αυτοδίκαιης έκπτωσής τους από το αιρετό τους αξίωμα της Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Συγκεκριμένα, ορκίστηκαν οι κκ:

– Γεράσιμος Πικράκης του Αντωνίου ως μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Γουβών στη θέση του μέλους, Εμμανουήλ Ζερβάκη του Γεωργίου.
– Μαρία Παναγιωτάκη του Γεωργίου ως μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χερσονήσου στη θέση του μέλους, Μαρίνας Παπουτσάκη του Μιχαήλ.
– Νικόλαος Στεφανάτος του Μηνά ως μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χερσονήσου στη θέση του μέλους, Ιωάννη Μηλάκη του Δημητρίου.
– Αναστασία Αμαργιανιτάκη του Νικολάου ως μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καινούργιου Χωριού στη θέση του μέλους, Ελένης Μοδινάκη του Εμμανουήλ.
– Ειρήνη Σεγρεδάκη του Αντωνίου ως μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ελαίας στη θέση του μέλους, Ιωάννη Σημαιάκη του Εμμανουήλ.
1orkomosia-melon-symvoulion-topikon-kinotiton_14-2-2024
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους παραγωγική θητεία και καλή συνεργασία προς όφελος των δημοτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση