HomeΕΛΛΑΔΑΠαρέλαβε στην Κοζάνη δέμα με ναρκωτικά από το Ηνωμένο Βασίλειο

Παρέλαβε στην Κοζάνη δέμα με ναρκωτικά από το Ηνωμένο Βασίλειο

Ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη 36χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την έγκριση του εισαγγελέα που εποπτεύει το Συντονιστικό Όργανο Δίωξης Ναρκωτικών, οργανώθηκε επιχείρηση για την ελεγχόμενη παράδοση ενός δέματος με ναρκωτικά, το οποίο είχε παραγγείλει από το Ηνωμένο Βασίλειο ένας 36χρονος Έλληνας από την Κοζάνη.

Το δέμα εντοπίστηκε την Πέμπτη, όταν έφτασε στον αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και τα στοιχεία του παραλήπτη έδειχναν ότι βρίσκεται στη μακεδονική πόλη. Έτσι, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. οργάνωσαν επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο 36χρονος τη στιγμή που παραλάμβανε το δέμα από το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην Κοζάνη.

Αμέσως, ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και ανοίχτηκε το δέμα μέσα στο οποίο υπήρχαν δύο συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 78,60 γραμμαρίων. Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν στην κατοικία του παραλήπτη, βρέθηκε και μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης η οποία κατασχέθηκε.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για προμήθεια, εισαγωγή στη χώρα και κατοχή ναρκωτικών. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο αποστολέας του δέματος με τα ναρκωτικά.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση