HomeHL-9Σοκαριστικός τραυματισμός παιδιού και δύο ενηλίκων από ατύχημα σε τζάκι

Σοκαριστικός τραυματισμός παιδιού και δύο ενηλίκων από ατύχημα σε τζάκι

Ισραηλινοί που έκαναν διακοπές στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα τραγικό περιστατικό συγκλονίζει την τοπική κοινότητα του Δήμου Μυλοποτάμου, καθώς ένα παιδάκι μόλις 4 ετών και δύο ενήλικες, ηλικίας 39 και 38 ετών από το Ισραήλ, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομεία, στου Ρεθύμνου και μετά στο ΠΑΓΝΗ με σοβαρά εγκαύματα μετά από ατύχημα με τζάκι.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 21/10, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, όταν οι τρεις τους, επισκέπτες από το Ισραήλ που βρίσκονται στο νησί για διακοπές, επιχείρησαν να ανάψουν ένα τζάκι σε εξωτερικό χώρο, με απρόβλεπτες και τραγικές συνέπειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από το Cretapost, το παιδάκι και το άτομο ηλικίας 39 ετών μεταφέρθηκαν άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ το άτομο ηλικίας 38 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνoυ, όπου δέχτηκαν άμεση ιατρική περίθαλψη για τα εγκαύματά τους.

Στο ΠαΓΝΗ ο 4χρονος νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την αγάπη και τη στήριξή τους προς τους τραυματίες και τις οικογένειές τους σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται καθώς εξελίσσεται η έρευνα.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση