HomeHL-LifestyleΑντέλ: «Ήμουν οριακά αλκοολική στα είκοσί μου» αποκάλυψε επί σκηνής

Αντέλ: «Ήμουν οριακά αλκοολική στα είκοσί μου» αποκάλυψε επί σκηνής

Η δική της προσωπική περιπέτεια με την κατανάλωση αλκοόλ ξεκινάει από πολύ νωρίς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι γνωστή για τις αντιδράσεις της πάνω στη σκηνή. Συναισθηματική, εκρηκτική, με ένα πολύ προσωπικό ταπεραμέντο και μια άνεση επικοινωνίας που έχει οικοδομήσει στη σχέση της με το κοινό, η Αντέλ, όταν βρίσκεται κοντά στους θαυμαστές της, δεν διστάζει να μιλήσει για οτιδήποτε.

Η Αντέλ αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που έχει τραγούδια της από τρεις διαφορετικές δεκαετίες (2000, 2010 και 2020) που φτάνουν το ένα δισεκατομμύριο ακροάσεις στο Spotify.

Με εξομολογητική διάθεση στο Λας Βέγκας

Στις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, αυτή τη φορά, η Αντέλ ήταν πιο τολμηρή από ποτέ. Πέρα από ένα σκηνικό –ολίγον ευτράπελο που έζησε και με τον πιανίστα της- αφέθηκε να παραδεχτεί ότι εδώ και τρεισήμισι μήνες δεν πίνει αλκοόλ.

Η δική της προσωπική περιπέτεια με την κατανάλωση αλκοόλ ξεκινάει από πολύ νωρίς, καθώς, όπως εξομολογήθηκε, στα είκοσί της χρόνια ήταν οριακά αλκοολική.

Μοιράστηκε πολύ ανοιχτά την προσωπική της εμπειρία και είπε χαρακτηριστικά ότι βρίσκει πολύ βαρετή την αποχή από το αλκοόλ και πόσο ζηλεύει τους θαυμαστές που απολαμβάνουν το ουίσκι τους.

«Σταμάτησα να πίνω περίπου εδώ και τρεισήμισι μήνες. Είναι βαρετό… Έχω κόψει και την καφεΐνη»

Άνετη με τους θαυμαστές

Η ίδια η διάσημη ερμηνεύτρια είπε ακριβώς: «Σταμάτησα να πίνω περίπου εδώ και τρεισήμισι μήνες. Είναι βαρετό. Εννοώ ότι ήμουν κυριολεκτικά οριακά αλκοολική για τα περισσότερα χρόνια της δεύτερης δεκαετίας της ζωής μου, αλλά μου λείπει τόσο πολύ. Έχω κόψει και την καφεΐνη».

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», σε παιχνιδιάρικη συνομιλία της η Αντέλ με έναν θαυμαστή της που απολάμβανε το ποτό του, είπε: «Απόλαυσε λοιπόν το ουίσκι σου. Ζηλεύω πολύ, πραγματικά πολύ».

Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη αποκάλυψη που έκανε στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Λας Βέγκας. Στη διάρκεια του σόου της, αναπόλησε ως εξής χωρίς κανέναν ενδοιασμό: «Θυμάμαι όταν ήρθα εδώ στον Covid, στο lockdown, ήταν περίπου 11 το πρωί και ήμουν με τέσσερα περίπου μπουκάλια κρασί, όπως όλοι οι άλλοι άλλωστε… Είπα το 2020 ότι ήθελα να κυκλοφορήσω τον δίσκο μου. Και ήμασταν όλοι στο σπίτι βασικά μεθυσμένοι».

Σε ένα γκέι μπαρ στο Λονδίνο, βρέθηκε να χορεύει pole dance αφήνοντας έκπληκτο το κοινό και τους χορευτές

Ξέφυγε ως θαμώνας επί σκηνής

Επίσης, τον Φεβρουάριο του 2022, όπως είπε στο κοινό της η Αντέλ, έζησε μια αξέχαστη βραδιά σε ένα γκέι μπαρ στο Λονδίνο.

Παρόλο που είχε σταματήσει να πίνει τον Οκτώβριο του 2021, τελικά επί σκηνής έσπασε την αποχή της από το αλκοόλ και βρέθηκε να τραγουδάει με το σουτιέν της εκεί, αφήνοντας έκπληκτο τόσο το κοινό της, χορεύοντας pole dance όσο και τους ημίγυμνους χορευτές.

Μάλιστα, η ίδια εκεί αναρωτήθηκε, ενώ βρισκόταν στην περιοχή VIP του μαγαζιού, πώς την αναγνώριζαν όλοι και ήξεραν ότι είναι εκείνη, ενώ διασκέδαζε με τη φιλική της παρέα ανέμελα.

Το δε «ευτράπελο» που συνέβη επί σκηνής κατά τη συναυλία της στο Λας Βέγκας, ήταν όταν ζήτησε από τον πιανίοτα της, να τη βοηθήσει να χαλαρώσει τη ζώνη που φορούσε και την έσφιγγε, όπως και τελικά συνέβη.

in.gr

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση