HomeHL-9Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ» – Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok – Δείτε βίντεο

Scorpios Music Bar: Πώς έγινε το «μπαμ» – Οι άνθρωποι πίσω από τα viral βίντεο στο TikTok – Δείτε βίντεο

Ο υπεύθυνος του μπαρ της Καλλιθέας και οι γυναίκες που εμφανίζονται στα βίντεο εξηγούν γιατί το TikTok τους κατέβασε τον λογαριασμό, μετά τον... χαμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; To Scorpios είναι για εσένα! Μπαμ!». Αυτές τις ατάκες αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν στην πλατφόρμα του ΤikTok εργαζόμενες αλλοδαπές γυναίκες για να διαφημίσουν το μικρό μπαράκι στην Καλλιθέα όπου και εργάζονται και κατάφεραν μέσα σε λίγες ημέρες να γίνουν το απόλυτο trend κάνοντας εκατομμύρια προβολές.

Μετά την αναφορά του προηγούμενου βίντεο μας, σας ξεκαθαρίζουμε ότι το μαγαζί μας δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλικές υπηρεσίες. Σας ευχαριστούμε πολύ! #μπεςφοργιου #scorpiosmusicbarathens #girls

Η ξένη προφορά που συνοδεύει την παραπάνω φράση, μαζί με το «μπαμ» που ακολουθεί, δημιουργούν ένα ακόμα πιο επικό αποτέλεσμα στα βίντεο που έχει φτιάξει η ομάδα του Scorpios. Στη συνέχεια του βίντεο γνωρίζουμε τις… Αbsolut, Gordon’s και Martini που διαθέτει το μαγαζί και επιστρατεύονται για τη διαφήμιση.

Τα κορίτσια που πρωταγωνιστούν στα βίντεο και έγιναν viral  μιλούν στο protothema.gr

Ωστόσο, το προφίλ με τις δεκάδες εκατομμύρια προβολές και αλληλεπιδράσεις στο ΤikTok έκλεισε με τις γυναίκες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στο protothema.gr, αλλά η ομάδα του μαγαζιού επανήλθε με νέο λογαριασμό που ονομάζεται «scorpiosmusicbarbackup».

H Μαρία η οποία εμφανίζεται σε πολλά από τα βίντεο να διαφημίζει το μπαρ στην Καλλιθέα

«Κάναμε το μεγάλο «μπαμ» στην αθηναϊκή νύχτα και το κάλεσμά μας προς τον κόσμο, το κάναμε με χαρά. Είναι μόλις 3 μήνες που έχουμε ανοίξει το μπαρ στην Καλλιθέα και η επιτυχία ήταν ξαφνική και για εμάς, δεν το περιμέναμε. Οι κοπέλες είναι αλλοδαπές, έχουν έρθει από Ρωσία, Αλβανία και άλλες χώρες, έχουν μια περίεργη προφορά διότι δεν είναι Ελληνίδες και αυτό ήταν το «αλάτι στο φαγητό» όλης της επιτυχίας.

Θέλω να επισημάνω ότι δεν υπάρχει κανένα σεξουαλικό περιεχόμενο μέσα στα βίντεο μας κι επειδή πήγαιναν πολύ καλά τα βίντεο και έγιναν διάσημα, το TikTok κατέβασε το πρώτο μας προφίλ. Ο κόσμος τις κοπέλες τις αγκαλιάζει με χαρά κι όχι με κάποιο άλλο τρόπο. Δεν υπάρχει σεξουαλικό περιεχόμενο και θέλω όλοι να έρθετε εδώ και να πιείτε το ποτό σας. Μπαμ!» λέει στο protothema.gr ο υπεύθυνος του μπαρ στην Καλλιθέα, Δημήτρης.

Δηλώσεις του υπεύθυνου του μπαρ στην Καλλιθέα

«Θέλουμε να πάρουμε το προφίλ μας πίσω, είναι άδικο αυτό που έχει συμβεί. Υποψιάζομαι ότι μας έριξαν το λογαριασμό με το τελευταίο βίντεο που ανεβάσαμε και λέγαμε: «Ποια κοπέλα, σου ταιριάζει;». Δεν κάναμε κάτι παράνομο. Εδώ έρχονται νέα ζευγάρια για να περάσουν καλά, τα ποτά μας είναι όλα καθαρά και θέλουμε ο κόσμος να μας στηρίξει στον νέο λογαριασμό που έχουμε ανεβάσει γιατί πραγματικά είναι άδικο», λέει η Μαρία στο protothema.gr η οποία εμφανίζεται σε ένα πολλά τα βίντεο να διαφημίζει το μπαράκι στην Καλλιθέα.

protothema.gr

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση