HomeΕΛΛΑΔΑΙσραήλ: 23χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη σκοτώθηκε σε επίθεση της Χαμάς

Ισραήλ: 23χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη σκοτώθηκε σε επίθεση της Χαμάς

Μια 23χρονη Ισραηλινή με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη είναι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης της Χαμάς στο φεστιβάλ Supernova

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεκρή από το αιματοκύλησμα της Χαμάς στο φεστιβάλ Supernova στο Ισραήλ –μεταξύ των εκατοντάδων θυμάτων– έπεσε μια Ισραηλινή κοπέλα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, που επισκεπτόταν κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα.

Την είδηση του θανάτου της Έντεν Μπεν Ρούμπι έκανε γνωστή η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την πρεσβεία, η νεαρή κοπέλα η οποία διασκέδαζε στο φεστιβάλ, δολοφονήθηκε πισώπλατα από τη Χαμάς ενώ έτρεχε να σωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το makthes, οι παππούδες και οι γονείς της έχουν καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη ενώ η ίδια μεγάλωσε στο Ισραήλ. Καταλάβαινε την ελληνική γλώσσα αλλά δεν μπορούσε να τη μιλήσει.

Φίλη της που μίλησε στο τοπικό μέσο είπε ότι γνωρίστηκε με την Έντεν στην Εβραϊκή κατασκήνωση στο Λιτόχωρο, όπου η 23χρονη πήγαινε σταθερά για τουλάχιστον 5-6 χρόνια. Είχε πρόσφατα εκπληρώσεις τις στρατιωτικές της υποχρεώσεις στον Ισραηλινό στρατό και ήθελε να γνωρίσει τον κόσμο.

 

 news247.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση