HomeΕΛΛΑΔΑΘύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Μου έριχνε στο κεφάλι μπουνιές, με έσωσε το panik button»

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Μου έριχνε στο κεφάλι μπουνιές, με έσωσε το panik button»

Τον εφιάλτη από τον πρώην σύντροφό της περιγράφει 40χρονη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Με τραβούσε από τα μαλλιά και με έπιανε από τον λαιμό. Μου έριχνε στο κεφάλι μπουνιές», λέει μία γυναίκα που έχει πέσει θύμα κακοποίησης στον Alpha.

Η 40χρονη περιέγραψε στην κάμερα του Alpha τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν ο πρώην σύντροφός της, τής επιτέθηκε και την χτύπησε σε δημόσια θέα έξω από το σχολείο που πήγαινε το παιδί της. Αν δεν είχε πατήσει το panik button για να φτάσει η Αστυνομία, όπως λέει, κανείς δεν ξέρει τι θα συνέβαινε.

«Αυτός ήταν μεθυσμένος και καθόταν στο παγκάκι. Ξαφνικά άρχισε να με χτυπά έξω από το σχολείο. Πατούσα το κουμπί και μετά από 5 με 10 λεπτά ήρθαν οι αστυνομικοί. Το κουμπί με έσωσε γιατί μπορούσε να γίνει κάτι άλλο», λέει το θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο πρωην σύντροφός της συνελήφθη, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή. Την επόμενη μέρα αφέθηκε ελεύθερος, με αποτέλεσμα να την απειλεί ξανά, όπως καταγγέλλει. «Μου είπε ότι θα πάρει το παιδί, ότι είναι λίγα τα ψωμιά μου».

Η 40χρονη μητέρα είναι μια από τις εκατοντάδες μητέρες που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Όταν βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της στην Αστυνομία, της χορηγήθηκε το κουμπί πανικού μέσω εφαρμογής στο κινητό της.

 

 

 

newsbomb.gr

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση