HomeCity GuideΒικελαία Βιβλιοθήκη: Επίσκεψη και ξενάγηση

Βικελαία Βιβλιοθήκη: Επίσκεψη και ξενάγηση

Στις 18 Οκτωβρίου 2023

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Βικελείου Μορφωτικής Εταιρείας ( Β.Μ.Ε.) ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της Εταιρείας ότι προγραμματίζει νέα επίσκεψη-την τρίτη στη σειρά- στη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη, με ξενάγηση από τον κ. Δημήτρη Σάββα, διοικητικό Προϊστάμενο της Β.Δ.Β.Η., στους κρυμμένους θησαυρούς της.

Ταυτόχρονα, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου, που νιώθουν την ανάγκη να γνωρίσουν και να μελετήσουν την ιστορία του τόπου τους κι ενδιαφέρονται για το μέλλον της πόλης τους.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη, ώρα 17.00, για να μπορέσουν να συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι τις πρωινές ώρες.

Η παρουσία όλων μας αποτελεί το αναγκαίο ηθικό στήριγμα για τη Βιβλιοθήκη μας. Όλοι πρέπει να βρεθούμε στη Βικελαία Βιβλιοθήκη, αίθουσα εκδηλώσεων, 2ος όροφος, την παραπάνω ημέρα και ώρα.

Γιατί πνευματική ζωή της πόλης μας, χωρίς τη Βιβλιοθήκη μας, δεν υπάρχει.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, για την καλύτερη διοργάνωση της ξενάγησης, μέχρι και τη Δευτέρα 16-10- 2023, στο τηλέφωνο: 6976134161 ή στο mail: [email protected]

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση