HomeHL-GreeceΜακελειό στη Λούτσα: Προφυλακίστηκαν οι δύο Τούρκοι που εμπλέκονται στη δολοφονία

Μακελειό στη Λούτσα: Προφυλακίστηκαν οι δύο Τούρκοι που εμπλέκονται στη δολοφονία

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στη φυλακή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mε την προφυλάκιση των δύο Τούρκων που κατηγορούνται για την υπόθεση της δολοφονίας έξι ομοεθνών τους στην Λούτσα έκλεισε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο πρώτος ανακριτικός κύκλος , ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό τουλάχιστον ενός ατόμου ακόμα, που φέρεται να έχει λάβει μέρος στο σχεδιασμό της φονικής ενέδρα.

Η ανακριτική διαδικασία που προηγήθηκε της απόφασης της δικαιοσύνης ήταν πολύωρη για τον 32χρονο και τον 28χρονο Τούρκο , οι οποίοι απολογήθηκαν για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ο 32χρονος κατηγορούμενος , που φέρεται να έχει οδηγήσει εσκεμμένα τους έξι Τούρκους στο σημείο της ενέδρας το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχεται ότι ήταν ο οδηγός του μπλε αυτοκινήτου με τις γερμανικές πινακίδες, αλλά αρνείται ότι έχει σχέση με τη δολοφονία των ομοεθνών του .

Στη διάρκεια της απολογίας του μάλιστα , κατά τις ίδιες πληροφορίες, επικαλέστηκε έγγραφα για να δείξει ότι γνώριζε τα θύματα , οι οποίοι ήταν φίλοι του και δεν θα τους έκανε κακό. Επιπλέον, επικαλέστηκε έκθεση της Δ.Ε.Ε. περί μη εύρεσης πυρίτιδας στο σώμα ή τα ρούχα του 32χρονου Τούρκου.

Ο 28χρονος συγκατηγορούμενός αρνήθηκε την παρουσία του στο σημείο του εγκλήματος, υποστηρίζοντας ότι δε γνωρίζει κανένα από τα έξι θύματα και την ημέρα και ώρα της δολοφονίας βρισκόταν σε άλλο σημείο.

Μετά το τέλος των πολύωρων απολογιών τους με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στη φυλακή.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση