HomeΚΡΗΤΗN.E. ΠΑΣΟΚ: «Καλή αρχή στους νεοεκλεγέντες, καλή συνέχεια στους επανεκλεγέντες!»

N.E. ΠΑΣΟΚ: «Καλή αρχή στους νεοεκλεγέντες, καλή συνέχεια στους επανεκλεγέντες!»

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγέντες Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ συγχαίρει τους νεοεκλεγέντες δημάρχους:

Συγκεκριμένα, στο Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό, στο Δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων Μανώλη Κοκοσάλη, στο Δήμαρχο Βιάνου Παύλο Μπαριτάκη, στο Δήμαρχο Γόρτυνας Μιχάλη Κοκολάκη, στο Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, στο Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου και στο Δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Συγχαρητήρια στον εκ νέου εκλεγέντα Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, που αποτελεί την μεγάλη απόδειξη της επικράτησης των θέσεων, προτάσεων και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην αυτοδιοίκηση, μιας και πρόκειται για ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής από πολλούς πολιτικούς χώρους. Ένα στοίχημα που ίδιος κέρδισε, μετά από τις επιτυχημένες θητείες που μέχρι τώρα έχει διατελέσει, πάντα με ρόλο ενωτικό, άξονα το κοινό καλό και την ανάπτυξη της Κρήτης.

Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο στους υποψήφιους όλων των συνδυασμών, εκλεγμένους και μη, τόσο των δημοτικών όσο και των περιφερειακών εκλογών, για τον έντιμο & πολιτισμένο αγώνα που έδωσαν.

Καλή συνέχεια στους αυτοδιοικητικούς που συνεχίζουν και καλή αρχή σε όσους ξεκινούν τώρα την πορεία τους στην αυτοδιοίκηση.

Τα αποτελέσματα στο Ηράκλειο αποτελούν την επιβεβαίωση της ανοδικής πορείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, όπως συμβαίνει και σε όλη την Ελλάδα.

Τα στελέχη & τα μέλη μας που αναδείχθηκαν νικητές από τις χθεσινές εκλογές, αποτελούν τη βάση της συνέχισης της πολιτικής μας διαδρομής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση