HomeΚΡΗΤΗΛασίθι: Σύμπνοια, ενότητα και κοινό διεκδικητικό πλαίσιο αποφάσισαν οι δήμαρχοι

Λασίθι: Σύμπνοια, ενότητα και κοινό διεκδικητικό πλαίσιο αποφάσισαν οι δήμαρχοι

Στην πρώτη τους συνάντηση στο Οροπέδιο Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ανάγκη να υπάρξει σύμπνοια, ενότητα και κοινό διεκδικητικό πλαίσιο  στα ζητήματα που αποτελούν «τροχοπέδη» για την ουσιαστική ανάπτυξη του Λασιθίου, καταγράφηκε στην συνάντηση που πραγματοποίησαν σήμερα (4/2) οι Δήμαρχοι του νομού, στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Στην συνάντηση, αναλύθηκαν διεξοδικά τα θέματα που προκύπτουν σχετικά με την υποβάθμιση των νοσοκομείων του Λασιθίου, η εφαρμογή των πρόσφατων νομοθετικών ρυθμίσεων και αλλαγών που αφορούν στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και η θεσμική εκπροσώπηση του νομού στα συλλογικά συνδικαλιστικά όργανα της Τ.Α.

1707066854430

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης: επιβεβαιώθηκε το κλίμα σύμπνοιας όλων των παρευρισκόμενων, καθώς και  η αναγκαιότητα, προκειμένου να μεταφερθούν προς την κεντρική διοίκηση, τα κρίσιμα ζητήματα που έχουν ανακύψει λόγω αποφάσεων – νομοθετημάτων που αφορούν την Τ.Α.

Να σημειώσουμε ότι τις επόμενες ημέρες, θα πραγματοποιηθεί νέα  σύσκεψη των δημάρχων  Άγιο Νικόλαο, προκειμένου γνωστοποιηθούν με επίσημο τρόπο, οι θέσεις των δήμων του Λασιθίου, σ΄ ένα κοινό πλαίσιο διεκδίκησης.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γιώργος Ζερβάκης, ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου κ. Γιώργος Αθανασάκης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Μανώλης Φραγκούλης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση