HomeΕΚΛΟΓΕΣΜπακογιάννης: Μια μεγάλη νίκη της Αθήνας -Αυτό το ταξίδι το ξεκινήσαμε μαζί και θα το τελειώσουμε μαζί

Μπακογιάννης: Μια μεγάλη νίκη της Αθήνας -Αυτό το ταξίδι το ξεκινήσαμε μαζί και θα το τελειώσουμε μαζί

Τι δήλωσε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη χαρά του για το εκλογικό αποτέλεσμα στον α’ γύρο των εκλογών για τον δήμο Αθηναίων εξέφρασε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε τους Αθηναίους για την εμπιστοσύνη, τονίζοντας ότι «σήμερα είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά είναι μια νίκη της Αθήνας και είναι μια νίκη όλων»

«Έχω πάρα πολύ μεγάλη χαρά και πάρα πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και θέλω απόψε να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη μας την ομάδα, σε όλους τους υποψηφίους του κεντρικού ψηφοδελτίου και των διαμερισμάτων. Όλοι δώσαμε την ψυχή μας. Τους είμαι ευγνώμων και θέλω να ξέρουν ένα πράγμα. Ότι αυτό το ταξίδι το ξεκινήσαμε μαζί και θα το τελειώσουμε μαζί και ένα ταξίδι πενταετίας», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μας, συνεργάτες μου, αλλά πάνω απ’ όλα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους κυριολεκτικά εκατοντάδες εθελοντές, αγόρια και κορίτσια που πλαισίωσαν την προσπάθεια μας και μας κάνει υπερήφανους. Και βεβαίως, θέλω να πω ένα πράγμα. Σήμερα είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά είναι μια νίκη της Αθήνας και είναι μια νίκη όλων.

Βίντεο: Οι δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη

Εγώ είμαι και με την ψήφο σας, θέλω να συνεχίσω να είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων. Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό και για όσους μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και για όσους ψήφισαν κάποιον άλλον, αλλά και για εκείνους που δίστασαν να έρθουν κοντά μας», πρόσθεσε.

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση