HomeHL-LifestyleΓκαλ Γκαντότ για πόλεμο στο Ισραήλ: «Προσεύχομαι για όλους εκείνους που πονάνε»

Γκαλ Γκαντότ για πόλεμο στο Ισραήλ: «Προσεύχομαι για όλους εκείνους που πονάνε»

Τι αναφέρει σε ανάρτησή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αιφνίδιες και αλεπάλληλες επιθέσεις δέχεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα το Ισραήλ με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται δραματικά.

Η Γκαλ Γκαντότ προχώρησε σε μια ανάρτηση για τον πόλεμο που κήρυξε στην πατρίδα της η Χαμάς, τονίζοντας το αίσθημα του πόνου και της απώλειας που αφεντεύει.

H «Wonder Woman» του κινηματογράφου, έκανε έναν απολογισμό νεκρών και τραυματιών, με τα δεδομένα που υπήρχαν το βράδυ της 7ης Οκτωβρίου. «Πάνω από 3.000 ρουκέτες πήραν φωτιά. Η Χαμάς κρατάει ομήρους, ελέγχει βάσεις και οικισμούς στο Ισραήλ. Υπήρξαν περισσότεροι από 1.500 τραυματίες και συνεχίζονται βαριές μάχες.

«Ακούω τις φωνές τους και χτυπούν την πόρτα. Είμαι με τα δύο μικρά μου παιδιά”.

Η καρδιά μου πονάει. Προσεύχομαι για όλους εκείνους που πονάνε» έγραψε, μεταξύ άλλων.

Η ανάρτησή της


View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Αργότερα επέστρεψε, αναρτώντας τη χαρακτηριστική πλέον μπλε εικόνα με τη σημαία της χώρας.

«Είμαι δίπλα στο Ισραήλ και θα έπρεπε να είσαι και εσύ. Ο κόσμος δεν μπορεί μένει απαθής όταν συμβαίνουν αυτές οι τρομακτικές πράξεις!».


View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Νωρίτερα, μια ακόμη Ισραηλινή σταρ, η Netta ξέσπασε σε κλάματα, καθώς μιλούσε στους ακολούθους της για όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ.

Μέσω Instagram, η Ισραηλινή τραγουδίστρια που κέρδισε τη Eurovision το 2018 για λογαριασμό της πατρίδας της, ανέβασε μερικά Instagram stories περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ευχαριστούμε Τζο Μπάιντεν. Προσπαθώ να βρω τη δύναμη να σας εξηγήσω τι συμβαίνει εδώ πέρα» γράφει στους διεθνείς φίλους της που την ακολουθούν.

Επανήλθε με ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο με τρεμάμενη φωνή λέει:

«Προσπαθώ να κάνω αυτό το βίντεο γιατί νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, οι άνθρωποι να ξέρουν πραγματικά τι πραγματικά συμβαίνει εδώ. Μέχρι τώρα πάνω από 200 άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί, 15.000 έχουν τραυματιστεί. Άνθρωποι, δεν ξέρουμε ακόμη πόσοι, κρατούνται όμηροι, γυναίκες παιδιά, και στρατιώτες έχουν κρατηθεί όμηροι με τη βία. Άλλοι ψάχνουν τους αγαπημένους τους…» και ξεσπά σε κλάματα.

Τα βίντεο που ανάρτησε

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση