HomeHL-LifestyleAριάνα Γκράντε: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο

Aριάνα Γκράντε: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο

Το αστρονομικό ποσό που θα πληρώσει στον «πρώην»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Aριάνα Γκράντε και ο πρώην σύζυγός της, Ντάλτον Γκόμεζ, οριστικοποίησαν επίσημα το διαζύγιό τους και διευθέτησαν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες.

Η Aριάνα Γκράντε οριστικοποίησε το διαζύγιό της την Παρασκευή και θα πρέπει να πληρώσει στον πρώην σύζυγό της Ντάλτον Γκόμεζ μετά από διακανονισμό, ποσό ύψους 1.250.000 δολαρίων. Δεν προβλέπεται να υπάρχει συζυγική υποστήριξη για τον 27χρονο κτηματομεσίτη, σύμφωνα με το TMZ.

Η 30χρονη Γκράντε και ο Γκόμεζ φέρεται να τελείωσαν τη σχέση τους φιλικά, αν και η ποπ σταρ φαίνεται ότι θέλει να αφήσει τον γάμο πίσω της το συντομότερο δυνατό. Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου πριν από λιγότερο από ένα μήνα και προτίθεται να του καταβάλλει μια εφάπαξ επιταγή για να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά με το θέμα.

Υπάρχει ακόμα ισχυρή αμοιβαία αγάπη και σεβασμός μεταξύ του πρώην ζεύγους και οι δυό τους ήθελαν να βεβαιωθούν ότι «όλα έγιναν σωστά », αναφέρει το TMZ. Η Γκράντε θα πληρώσει έως και 25.000 δολάρια από τις δικαστικές αμοιβές του Γκόμεζ και θα λάβει επίσης το ήμισυ των εσόδων από την πώληση του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες.

Το ζεύγος ήταν παντρεμένο για δύο χρόνια. Ακόμη και πριν οριστικοποιήσουν το διαζύγιό τους, η ποπ σταρ είχε προχωρήσει σε μια νέα σχέση. Η Γκράντε ξεκίνησε μια νέα σχέση με τον Ίθαν Σλέιτερ, έναν ηθοποιό και τραγουδιστή περισσότερο γνωστό για τον ρόλο του ως «Μποκ» στο «Wicked Part 1».

Ο 31χρονος Σλέιτερ χώρισε επίσης από τη σύζυγό του καθώς άρχισε να βγαίνει με τη Γκράντε νωρίτερα φέτος.

newsbomb.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση