HomeHL-LifestyleΓκουίνεθ Πάλτροου: Η σχέση αγάπης-μίσους που έχει με το botox

Γκουίνεθ Πάλτροου: Η σχέση αγάπης-μίσους που έχει με το botox

«Δεν ήταν πάντα πετυχημένο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν διστάζει να αποκαλύψει τι κάνει και τι όχι για να διατηρήσει την ομορφιά της, μιλώντας στους θαυμαστές της για την…περίεργη σχέση της με το botox

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αφιέρωσε λίγο χρόνο την Πέμπτη (5/10) για να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις θαυμαστών της στα social media, καθώς προετοιμαζόταν για μια τηλεοπτική εμφάνιση. Καθώς οι φαν της τη «βομβάρδιζαν» με μηνύματα, η 51χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει σχέση αγάπης και μίσους με το botox.

Αφού ρωτήθηκε αν είχε δοκιμάσει ποτέ το ενέσιμο, παραδέχτηκε ότι το έκανε «Θεέ μου ναι. Και επιτυχώς και ανεπιτυχώς, φοβάμαι», απάντησε η Πάλτροου στο Instagram Story της.

Στην επόμενη ανάρτηση , ένας θαυμαστής επαίνεσε το αστέρι του φιλμ «»»Avengers: Endgame» που τράβηξε μια κοντινή φωτογραφία για τους New York Times. Στη συνέχεια τη ρώτησε, «Πώς φαίνεται το δέρμα σας τόσο καλό;» Η Πάλτροου ευχαρίστησε το άτομο και το διαβεβαίωσε ότι η υγιής λάμψη του προέρχεται από το γεγονός ότι είναι επιμελής με τη φροντίδα του δέρματός της.

Η επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην τρέχουσα ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της – η οποία αποτελείται από προϊόντα της εταιρείας της Goop – συμπεριλαμβανομένου του Microderm, ενός πεπτιδικού ορού και ενός επιθέματος απολέπισης μία φορά την εβδομάδα.

Στο παρελθόν η σταρ του Χόλιγουντ έχει μιλήσει στο PEOPLE για ένα άλλο ενέσιμο για τη μείωση των ρυτίδων που είχε κάνει, το Xeomin. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τον Σεπτεμβρίου του 2020, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε ότι όλες αυτές οι διαδικασίες δεν ήταν συνήθως οι αγαπημένες της. «Πάντα πίστευα ότι με έκαναν να φαίνομαι τρελή», είπε.

Η άποψή της άλλαξε όταν άκουσε για το Xeomin, ένα ενέσιμο καλλυντικό που λειαίνει τις λεπτές γραμμές χρησιμοποιώντας μια μοναδικά καθαρισμένη φόρμουλα που αφαιρεί τις περιττές πρωτεΐνες. «Τρώω καλά. Ασκούμαι. Έχω καταπληκτικά προϊόντα Goop και τα πάντα, αλλά μερικές φορές χρειάζομαι λίγη επιπλέον βοήθεια», απάντησε η Πάλτροου γελώντας. «Ένας από τους πολύ στενούς μου φίλους είναι ένας πλαστικός χειρουργός στο Σικάγο, ο Δρ. Φιου και μου είπε, «Γιατί δεν με αφήνεις να σου μειώσω λίγο τις ρυτίδες έκφρασης, με το Xeomin;»

Η σταρ του Seven λάτρεψε το «φυσικό αποτέλεσμα» που μπόρεσε να πετύχει με το προϊόν. «Απλώς ένιωσα ότι μοιάζω σαν να είχα έναν πολύ καλό υπνάκο ή κάτι τέτοιο. Είμαι προφανώς πιο φυσικό άτομο και δεν πρόκειται να τρελαθώ με τίποτα, αλλά επίσης μου αρέσει πολύ που είναι τόσο αγνό. Είναι το η πιο καθαρή έκδοση», είπε στο PEOPLE.

Πρόσθεσε τέλος ότι κατά τη γνώμη της, η ομορφιά και η νεότητα δεν είναι ακριβώς συνώνυμα, μιλώντας για την πίεση που υφίστανται οι γυναίκες για να μην γεράσουν: «Θέλουμε να γερνάμε! Για μένα, η ομορφιά είναι η εμβάθυνση της ευτυχίας ενάντια στο κυνήγι της νεότητας», συνέχισε.

Στο σύντομο ερωτηματολόγιο η ηθοποιός των Sliding Doors μοιράστηκε επίσης ότι για να προστατεύσει την υγεία του εντέρου της, αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τη γλουτένη, τα γαλακτοκομικά προϊόντα αγελάδας και τη ζάχαρη, ενώ επικεντρώνεται σε τροφές με θρεπτικά συστατικά. Σημείωσε επίσης ότι η διατροφή της περιλαμβάνει «πραγματικά περιορισμένο αλκοόλ, κάτι που είναι χάλια».

newsbomb.gr

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση