HomeHL-LifestyleΝτέιβιντ Μπέκαμ: Η κατάθλιψη και οι απειλές για τον γιο του, μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας στο Μουντιάλ του 1998

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η κατάθλιψη και οι απειλές για τον γιο του, μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας στο Μουντιάλ του 1998

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ντοκιμαντέρ του “Netflix” με τίτλο “Beckhams” φέρνει στο… φως τη “μάχη” που έδωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για τη ψυχική του υγεία και τους φόβους που είχε για τον πρώτο του γιο, Μπρούκλιν, για “απαγωγή και απειλές θανάτου”.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κάνει τον… απολογισμό της ζωής του στο ντοκιμαντέρ του Netflix. Ο 48χρονος μίλησε για μια δύσκολη περίοδο της ζωής του, αποκαλύπτοντας ότι διαγνώστηκε με κατάθλιψη.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 –μετά από την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε και την κριτική που ακολούθησε- αφού κατηγορήθηκε για τον αποκλεισμό της Αγγλίας, ένα γεγονός που τον “λύγισε”.

Η επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο τον… έφερε μπροστά σε οργισμένους οπαδούς και τον Τύπο. Ο τότε “αστέρας” της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “πάλευε να φάει ή να κοιμηθεί” και διαγνώστηκε με κλινική κατάθλιψη. Το διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε επίσης φόβους για τον μεγάλο γιο της οικογένειας, Μπρούκλιν.

Σχετικά με την εμπειρία του Μουντιάλ της Γαλλίας, ο Μπέκαμ ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι έχω μιλήσει ποτέ γι’ αυτό γιατί δεν μπορώ. Μου είναι δύσκολο να μιλήσω για όσα πέρασα, επειδή ήταν τόσο ακραία. Όλη η χώρα με μισούσε».

Και συνέχισε: «Όπου κι αν πήγαινα, με κακοποιούσαν κάθε μέρα. Το να περπατάς στο δρόμο και να βλέπεις τους ανθρώπους να σε κοιτάζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, να σε φτύνουν, να σε βρίζουν, να έρχονται κατάμουτρα και να λένε μερικά από τα πράγματα που είπαν, είναι δύσκολο. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν, ήμουν χάλια».

Το ζευγάρι καλωσόρισε τον πρώτο του γιο, τον Μπρούκλιν, στις 4 Μαρτίου 1999, στο νοσοκομείο «Πόρτλαντ» του Λονδίνου.

Παρά το γεγονός ότι κέρδισε ξανά μέρος της δημόσιας υποστήριξής του αφού βοήθησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εξασφαλίσει τη νίκη με 2-0 επί της Ίντερ Μιλάνου στον προημιτελικό του «Champions League», η παράνοια του Ντέιβιντ εντάθηκε όταν γεννήθηκε ο γιος του.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Ξαφνικά σκέφτηκα, “πώς θα τον προστατεύσω; Εκείνη τη νύχτα, ο Μπρούκλιν κοιμήθηκε δίπλα στη Βικτόρια. Είπε: “Έλα να κοιμηθείς στο κρεβάτι μαζί μου” και είπα: “Με τίποτα”. Κοιμήθηκα με το κεφάλι μου στραμμένο προς την πόρτα, επειδή ήμουν παρανοϊκός ότι κάποιος θα τον έκλεβε», περιέγραψε ο Μπέκαμ.

«Υποτίθεται ότι είναι μια ευτυχισμένη στιγμή, και ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή, φυσικά, αλλά ανησυχούσα. Δεν ήθελα να έρθει σε αυτή τη ζωή την ώρα που περνούσα ό,τι περνούσα εγώ», συμπλήρωσε.

Η Βικτόρια μίλησε επίσης για το πόσο δύσκολο ήταν να καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί ενώ εξακολουθούσαν να δέχονται απειλές θανάτου, λέγοντας: «Δεχόμασταν απειλές για απαγωγή από τη στιγμή που γεννήσαμε τον Μπρούκλιν και δεν μπορείς καν να εξηγήσεις πώς είναι αυτό το συναίσθημα, επειδή δεν μπορούσαμε να κρυφτούμε».

Και έπειτα πρόσθεσε: «Φανταστείτε να έχετε ένα μωρό και να δέχεστε απειλές θανάτου. Ο Ντέιβιντ έπρεπε να παίζει γνωρίζοντας ότι όλα αυτά συνέβαιναν και εγώ ήμουν μόνη μου σε ένα διαμέρισμα με ένα μωρό».

Ωστόσο, ο παλαίμαχος παίκτης του ποδοσφαίρου μοιράστηκε ότι τελικά κατάφερε να χρησιμοποιήσει την κακοποίηση που υπέστησαν με τη σύζυγό του ως ώθηση, με τον ποδοσφαιριστή να εργάζεται σκληρά στο γήπεδο για να αποδείξει τους επικριτές του λάθος.

newsit.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση