HomeHL-TOP«Χάκαραν» το προφίλ αστυνομικού και τον διαπόμπευσαν δημόσια

«Χάκαραν» το προφίλ αστυνομικού και τον διαπόμπευσαν δημόσια

Υπέβαλε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου - Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος αναζητά το δράστη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

 

Έφτιαξαν ψεύτικο προφίλ στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης και ανέβασαν φωτογραφία αστυνομικού με ένα χυδαίο μήνυμα για την κατάληψη του «Ευαγγελισμού» που μόνο στόχο είχε τη δυσφήμιση τόσο του ίδιου όσο και της Ελληνικής Αστυνομίας του Ηρακλείου.

Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, καθώς το ψεύτικο προφίλ του με τη αδιανόητη αυτή ανάρτηση, το έχουν διαβάσει και αντιγράψει εκατοντάδες πολίτες.

Ο ίδιος κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και το λόγο τώρα θα πάρει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες.

Η ανάρτηση από το ψεύτικο προφίλ του αστυνομικού

astyn

Ο αστυνομικός στο πραγματικό του προφίλ αναφέρει:
384101733_10232654945416474_8432452675411424615_n

Τι ανακοίνωσε επίσημα η Αστυνομία σε δελτίο τύπου:

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώνεται  ότι σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό Τύπο, τα οποία περιέχουν δηλώσεις-σχόλια υβριστικού και απαξιωτικού περιεχομένου από προσωπικούς λογαριασμούς αστυνομικών που αφορά την επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου του Ευαγγελισμού στο Ηράκλειο που πραγματοποιήθηκε την 30.09.2023, όπως προέκυψε κατά δήλωση των αστυνομικών οι προσωπικοί τους λογαριασμοί έχουν παραβιαστεί από άγνωστο δράστη και ως εκ τούτου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Για το λόγο αυτό σχηματίζεται ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση