HomeHL-LifestyleΣτην εντατική η Μαίρη Χρονοπούλου: «Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή» λέει φίλος της

Στην εντατική η Μαίρη Χρονοπούλου: «Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή» λέει φίλος της

Στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Χρονοπούλου η οποία νοσηλεύεται στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο έπειτα από πτώση που είχε μέσα στο σπίτι της.

«Μια πτώση μέσα στο σπίτι της από ένα – δυο σκαλοπάτια την οδήγησε στην εντατική με σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Ας προσευχηθούμε για τη Μαίρη, οπουδήποτε κι αν πιστεύει ο καθένας. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο» ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook, o δημοσιογράφος και καλός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Αντώνης Μοσκοΐτης

«Ήταν κεραυνός εν αιθρία κυριολεκτικά. Εγώ είδα την ανάρτηση που έκανε ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, Χάρης Παπαδόπουλος, και μάλιστα επικοινώνησα με τους κοινούς φίλους με τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον Χάρη Παπαδόπουλο. Δυστυχώς, η Μαίρη είχε μια πτώση σοβαρότατη χθες βράδυ στο σπίτι της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική. Δεν μας επιτρέπεται να αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή δίνει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, να κάνουμε νεκρολογίες. Καταλαβαίνετε τώρα, είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Απλά να ευχηθούμε να μπορέσει να αναρρώσει η γυναίκα», ανέφερε ο κ. Μποσκοΐτης μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4»

«Η Μαίρη είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, το έχει αποδείξει. Έχει περάσει ουκ ολίγες περιπέτειες με την υγεία της. Ετοιμαζόταν να κάνει και πράγματα στο θεατρικό σανίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει και θα το ξεπεράσει. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, όλοι οι άνθρωποι που είμαστε κοντά της, προσεχόμαστε ο καθένας εκεί που πιστεύει για να γίνει καλά η Μαίρη Χρονοπούλου» πρόσθεσε.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση