HomeΚΡΗΤΗΠ. Μπαριτάκης: «Η «καρδιά» της Βιάννου «χτυπά» και στην Αττική»

Π. Μπαριτάκης: «Η «καρδιά» της Βιάννου «χτυπά» και στην Αττική»

Εκδήλωση για το Ολοκαύτωμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια -γεμάτη συγκίνηση – εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, για τα 80 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Βιάννου και των χωριών της δυτικής Ιεράπετρας στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου Βιαννιτών Αττικής «Διαβάτης», παρευρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και  υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και την Περιφέρεια Κρήτης.

Μέσα σε φορτισμένο κλίμα ο κ. Μπαριτάκης, μιλώντας στη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βιαννιτών Αττικής  «ο Διαβάτης»  και ο Σύλλογος Ιεραπετριτών Αθήνας, επισήμανε την ιδιαίτερη αξία που έχουν αυτές οι εκδηλώσεις  στην  ενδυνάμωση της ιστορικής μνήμης  και στην μεταλαμπάδευση της  στις  νέες γενιές.

«Η «καρδιά» της Βιάννου «χτυπά» και στην Αττική. Ενωμένοι, με όπλο την αλήθεια, διεκδικούμε την Δικαιοσύνη απέναντι στα εγκλήματα και στις δολοφονίες των αθώων προγόνων μας από τον  τακτικό γερμανικό στρατό. Εγκλήματα που δε θα ξεχάσουμε ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαριτάκης, που έδωσε συγχαρητήρια τόσο στη Διοίκηση, όσο και στα  μέλη των Συλλόγων Βιαννιτών και Γεραπετριτών Αττικής για την  διοργάνωση της ιστορικής εκδήλωσης μνήμης

Διαφήμιση
Διαφήμιση