HomeHL-LifestyleΚορίνα Τσοπέη: Ο εγγονός μου έχει σύνδρομο Γουίλιαμς, είναι ο άγγελος που μου έστειλε ο Θεός

Κορίνα Τσοπέη: Ο εγγονός μου έχει σύνδρομο Γουίλιαμς, είναι ο άγγελος που μου έστειλε ο Θεός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Του πήρε πέντε χρόνια να προχωρήσει. Όταν προχώρησε, ήταν λες και είδα τον καλύτερο χορευτή. Έκλαψα» είπε συγκινημένη η Κορίνα Τσοπέη.

Η Κορίνα Τσοπέη, η Μις Υφήλιος του 1964, έφτασε στην Ελλάδα για να συνεργαστεί με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη μόδα στη σύγχρονη εποχή και το εγγονό της.

«Δεν έχει σημασία η ομορφιά να σου πω την αλήθεια, η καρδιά έχει. Δεν παρακολουθώ πολύ τη μόδα και δεν την καταλαβαίνω πολλές φορές. Την κοιτάζω, μου αρέσει, αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να φορά τα ρούχα που φοράνε οι κυρίες τώρα.

Τον καιρό εκείνο καταλάβαινες από το σώμα ποια κοπέλα είναι. Τώρα όλες οι κοπέλες έχουν το ίδιο σώμα. Το 1964 που βγήκα, ήταν η πρώτη φορά που φορέσαμε ψεύτικες βλεφαρίδες και έγινε σκάνδαλο.

Τώρα φορούν ψεύτικα» είπε η Κορίνα Τσοπέη.

«Έχω φτάσει στην εποχή που είμαι στα καλύτερά μου. Δεν με ενοχλεί τίποτα. Οι άνθρωποι σου δίνουν ό,τι έχουν. Το κατάλαβα με τον εγγονό μου, που έχει σύνδρομο Γουίλιαμς.

Είναι ο άγγελος που έστειλε ο Θεός, το καλύτερο πράγμα που έχω δει και με έχει κάνει να μάθω πολλά πράγματα για τους ανθρώπους.

Όλοι έχουμε ανάγκες, δεν υπάρχει άνθρωπος να μην έχει. Του πήρε πέντε χρόνια να προχωρήσει. Όταν προχώρησε, ήταν λες και είδα τον καλύτερο χορευτή. Έκλαψα» συνέχισε η Κορίνα Τσοπέη.

newsit.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση