HomeΕΛΛΑΔΑΣτη φυλακή ο εγγονός που σακάτεψε στο ξύλο με σκουπόξυλο την 90χρονη γιαγιά του

Στη φυλακή ο εγγονός που σακάτεψε στο ξύλο με σκουπόξυλο την 90χρονη γιαγιά του

Στον Βόλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η γιαγιά έζησε μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του εγγονού της, που της επιτέθηκε με σκουπόξυλο. Ο Βόλος στο επίκεντρο για τη δραματική υπόθεση που εκδικάστηκε…

Μαρτυρικά γεράματα για την 90χρονη γιαγιά που λίγο έλειψε να ξεψυχήσει από την επίθεση που δέχτηκε. Ο Βόλος παραμένει ανάστατος από τις αποκαλύψεις. Ο εγγονός της ηλικιωμένης που καταδικάστηκε, έφτασε στο σημείο να την κυνηγάει και να την χτυπάει με ένα σκουπόξυλο.

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη επέβαλλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 41χρονο από περιοχή του Αλμυρού που κατηγορούνταν ότι κλώτσησε την 90χρονη γιαγιά του, τη χτύπησε με σκουπόξυλο και την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει.

Ο ίδιος παραδέχθηκε την πράξη του και ζήτησε από το δικαστήριο να εξετάσει την περίπτωσή του με επιείκεια υποσχόμενος ότι δεν θα το ξανακάνει.

Ο εγγονός που και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Όταν συνελήφθη ήταν εκτός φυλακής υπό όρους.

Καθώς ήταν υπότροπος, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών χωρίς αναστολή, οδηγώντας τον εκ νέου στην φυλακή, όπου αναμένεται να εκτίσει την ποινή του.

Newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση