HomeHL-WorldΙσραήλ: Βίντεο με την απαγωγή μιας 32χρονης και των δύο μικρών παιδιών της από τη Χαμάς έδωσαν στη δημοσιότητα οι IDF

Ισραήλ: Βίντεο με την απαγωγή μιας 32χρονης και των δύο μικρών παιδιών της από τη Χαμάς έδωσαν στη δημοσιότητα οι IDF

Η Χαμάς έκανε γνωστό πως η μητέρα και τα παιδιά της σκοτώθηκαν από ισραηλινά πλήγματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα βίντεο με την απαγωγή μιας 32χρονης μητέρας και των δύο μικρών παιδιών της από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, έδωσε στη δημοσιότητα ο ισραηλινός στρατός.

Σύμφωνα με τους IDF, το βίντεο με την 32χρονη Σίρι Μπίμπας, τον ενός έτους Κφιρ και την τετράχρονη Άριελ, εντοπίστηκε σε τούνελ στη Χαν Γιουνίς.

Εκπρόσωπος της οικογένειας της Μπίμπας δήλωσε στους Times of Israel ότι το βίντεο δείχνει τους αιχμαλώτους «να φτάνουν στη Γάζα ζωντανοί. Η Χαμάς είναι η μόνη υπεύθυνη για την ασφάλειά τους».

«Ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουν σε εμάς το συντομότερο δυνατό και ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν», δήλωσε στο Ynet το μέλος της οικογένειας.

«Αυτά τα δύο παιδιά και οι γονείς τους υποτίθεται ότι θα απελευθερώνονταν κατά το πρώτο στάδιο της εκεχειρίας του Νοεμβρίου και ενώ αυτό δεν συνέβη, το ελάχιστο θα ήταν να απελευθερωθούν αμέσως μετά, σε μια ανθρωπιστική χειρονομία. Είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα, τα καλύτερα και τα χειρότερα», πρόσθεσε.

Η Χαμάς είχε ισχυριστεί στο παρελθόν ότι η 32χρονη γυναίκα και τα παιδιά της, που απήχθησαν από το σπίτι τους, στο κιμπούτζ Νιρ Οζ σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ισραηλινού πλήγματος, με τους κσχυρισμούς της να μην έχουν επαληθευτεί από τις ισραηλινές αρχές.

Ο πατέρας της οικογένειας, ο Γιάρντεν, απήχθη επίσης από τη Χαμάς, αλλά χωρίστηκε από τη γυναίκα και τα παιδιά του.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση