HomeΚΡΗΤΗΣυνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Τι συζητήθηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη, μετά την ανάπαυλα του Αυγούστου, τακτική της συνεδρίαση πραγματοποίησε χθες η Δ.Ε.Ε.Π. Ηρακλείου της Ν.Δ., στα γραφεία του κόμματος στην Αρχιεπ. Μακαρίου.

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής κ. Καρκανάκης Ευάγγελος, αφού αναφέρθηκε στις φυσικές καταστροφές που υπέστησαν περιοχές της χώρας μας από τις πρόσφατες, πρωτοφανείς πυρκαγιές και πλημμύρες εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στους πληγέντες, αναφέροντας και τις δράσεις της κομματικής οργάνωσης για την έμπρακτη στήριξη των.

230928-deep-3

Στην συνέχεια ο πρόεδρος έκανε μια σύντομη παρουσίαση και ανάλυση των μέτρων που ανακοίνωσε από το βήμα της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τα οποία όπως είπε, από την μία στηρίζουν το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών – ειδικά των πιο ευάλωτων – και από την άλλη δημιουργούν τις συνθήκες για την αύξηση των εσόδων του δημοσίου, με γνώμονα πάντα την διατήρηση της δημοσιονομικής σταθερότητας και την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της οικονομίας.

Για τις επερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, τονίστηκε για μία ακόμη φορά η αμέριστη στήριξη της Ν.Δ. στον ανεξάρτητο συνδυασμό του νυν και εκ νέου υποψήφιου περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη αλλά και η ρητά μη εμπλοκή του κόμματος μας στις υποψηφιότητες των δημοτικών εκλογών σε κανένα δήμο της περιφερειακής μας ενότητας.

230928-deep-2

Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο κ. Καρκανάκης αναφέρθηκε στην εκλογή νέου προέδρου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τόνισε ότι είναι πάγια τακτική της Ν.Δ. να μην εμπλέκεται στα εσωτερικά άλλων κομμάτων. Η αντιπαράθεση μας με την νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αμιγώς πολιτική και ως εκ τούτου αναμένονται όταν και όποτε οι θέσεις και οι προτάσεις της σε όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την χώρα και τους πολίτες.

Η συνεδρίαση έκλεισε με διαλογική συζήτηση για οργανωτικά θέματα και προγραμματισμό δράσεων για το αμέσως προσεχές διάστημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση