HomePost ItΔιευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Το Σάββατο 1η Ιουλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, του Υφυπουργού Ανάπτυξης Μάξιμου Σενετάκη, του βουλευτή Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη, των πολιτευτών, των στελεχών και πλήθους μελών της οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Ιουλίου στο ξενοδοχείο Galaxy η πανηγυρική διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
9b965e82-c3ff-49de-a033-bb1a93a350ed
Όπως τόνισε στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Βαγγέλης Καρκανάκης, η θριαμβευτική επικράτηση της ΝΔ στο νόμο μας που για πρώτη φορά στην ιστορία έγινε γαλάζιος, όπως και ολόκληρη η Κρήτη, μας γέμισε χαρά και ικανοποίηση. Παράλληλα όμως επωμιζόμαστε την ευθύνη να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια την δουλειά που όλα αυτά τα χρόνια κάνουμε, για να ανταποκριθούμε στις δικαιολογημένα αυξημένες πλέον, προσδοκίες των συμπολιτών μας.

f9a5c7bd-8e06-45e4-af6a-133f61fef98e
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρης Αυγενάκης στην ομιλία του ανέφερε ότι οι Κρητικοί, για πρώτη φορά στην ιστορία, έκαναν όλο το νησί μπλε, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης και συνέχειας της προκοπής για τη χώρα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και ο Πρωθυπουργός τίμησε τον τόπο και μας ανέθεσε δύο κρίσιμα αναπτυξιακά χαρτοφυλάκια στην νέα κυβέρνηση.
Θα φανούμε αντάξιοι της ευθύνης!
Ήδη, η πρώτη εβδομάδα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ξεκίνησε με αισιοδοξία και πολλή και ουσιαστική δουλειά. Δεν χάνουμε ούτε λεπτό για την ενίσχυση του πρωτογενούς μας τομέα, για την ανάπτυξη της κοινωνίας της υπαίθρου.
Προχωράμε όλοι μαζί, μπροστά!

img_0897
Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μαξιμος Σενετάκης ανέφερε ότι στις εκλογές, οι συμπολίτες μας επιβράβευσαν την συνέπεια, την ικανότητα, την αποτελεσματικότητα μας. Ήταν εκλογές της απλής λογικής και αποδείχθηκε τελικά ότι επικράτησε η λογική.
Όλοι εμείς που αντιμετωπίσαμε τον παραλογισμό και το ψέμα, καταφέραμε με επιμονή και υπομονή να πείσουμε για το έργο της κυβέρνησης της ΝΔ, την προηγούμενη τετραετία, το όραμα μας για την επόμενη και το σχέδιο για να το υλοποιήσουμε.
Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση. Δεν χαλαρώνουμε στιγμή. Παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους που έχουμε θέσει και στην υλοποίηση των υποσχέσεων που έχουμε δώσει.

img_0896Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, ευχαρίστησε όλα τα μέλη του κομματος και τα στελέχη της παράταξης για το σπουδαίο αποτέλεσμα και συνεχάρη όλο το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για αυτή τη μεγάλη επιτυχία που έκανε το Ηρακλειο και την Κρητη για πρώτη φορά γαλάζια απ άκρη σ´άκρη.
Το μεγάλο όμως αυτό ποσοστό-ανέφερε- δεν είναι λευκή επιταγή. Είναι ένα πρόσταγμα να προχωρήσουμε γρηγορότερα το πρόγραμμα μας. Οπότε χαμηλά το κεφάλι και ψηλά τα μανίκια, να συνεχίσουμε αυτή τη 4ετια τη σκληρή δουλεια για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των Ελλήνων πολιτών.
Ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από μέλη της οργάνωσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση