HomeHL-GreeceΘεσσαλονίκη: Της έσβησε τσιγάρο στο στήθος μετά από παρεξήγηση για ένα αγόρι

Θεσσαλονίκη: Της έσβησε τσιγάρο στο στήθος μετά από παρεξήγηση για ένα αγόρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια παρεξήγηση για ένα αγόρι ήταν αρκετή για να γίνει η σοκαριστική επίθεση της 12χρονης στη 13χρονη στη Θεσσαλονίκη, όπου έσβησε τσιγάρο στο στήθος της, όπως αποκαλύπτει η μητέρα του θύματος.

Μιλώντας στο LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η μητέρα της 13χρονης μιλάει για τη σοκαριστική επίθεση με το τσιγάρο που δέχτηκε η κόρη της από τη 12χρονη σε πάρκο της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η μητέρα, τα δυο κορίτσια συναντήθηκαν για να λύσουν μία παρεξήγηση που είχαν το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα η 12χρονη να αρχίζει φωνιές και βρισιές, με αποκορύφωμα να σβήνει τσιγάρο στο στήθος της 13χρονης.

«Έγινε μία παρεξήγηση ανάμεσά τους για ένα αγόρι. Αυτό το παιδί είναι στην κοινή παρέα, φεύγοντας αγκάλιασε την κόρη μου, όπως αγκαλιάζονται τα παιδιά και της έδωσε φιλί στο μάγουλο, γιατί είναι φίλοι. Αυτός είναι ο πρώην της παραβατικής», είπε η μητέρα του κοριτσιού.

«Χθες στις 6 παρά 10 το απόγευμα, έγινε στα πλατανάκια της Ευκαρπίας, εκεί που μαζεύονται πάρα πολλά παιδιά. Της έδωσε ραντεβού στις 6. Πήγε η (…) και ξεκίνησε να της φωνάζει, να την βρίζει, τι έκανες, πήγαινε προς το μέρος της απειλητικά. Τα υπόλοιπα φιλαράκια της ήταν από πίσω», συμπλήρωσε η μητέρα.

«Μόλις τελείωσε το τσιγάρο του το 12χρονο παιδί το έσβησε πάνω στο στήθος της. Επιτέθηκε, πήγε να την χτυπήσει, η (…) άρχισε να τρέχει», πρόσθεσε η μητέρα, εξιστορώντας στο LIVE NEWS όλα όσα συνέβησαν.

«Παίρνει το παιδί μου και μου λέει κλαίγοντας «μαμά τρέξε, με έκαψε με το τσιγάρο, θα με σκοτώσει». Εγώ έφυγα, ο σύζυγος χωρίς μπλούζα κι εγώ χωρίς παπούτσια. Αυτή γελούσε, φώναζε “την έκαψα με τσιγάρο, χαχα την έκαψα με τσιγάρο”», επισήμανε η μητέρα της 13χρονης.

Μάλιστα, η 12χρονη είναι ο φόβος και ο τρόμος μίας ολόκληρης παρέας, τονίζει η μητέρα του θύματος στο LIVE NEWS…

newsit.gr

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση