HomeΕΚΛΟΓΕΣΜιχάλης Κοκολάκης: Περιοδείες σε Ασήμι και Αγία Βαρβάρα

Μιχάλης Κοκολάκης: Περιοδείες σε Ασήμι και Αγία Βαρβάρα

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου στην Αγία Βαρβάρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στους κεντρικούς δρόμους του Ασημίου και της Αγίας Βαρβάρας περπάτησαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης και υποψήφιοι του συνδυασμού, συνομιλώντας με δημότισσες και δημότες, ακούγοντας τις σκέψεις, τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους.

Ο Μιχάλης Κοκολάκης και οι υποψήφιοι της Μεγάλης Γόρτυνας βρέθηκαν στην λαϊκή αγορά του Ασημίου και επισκέφθηκαν επιχειρήσεις και καταστήματα εστίασης σε Ασήμι και Αγία Βαρβάρα, όπου είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν στους στόχους και τις προτεραιότητες της Μεγάλης Γόρτυνας, για έναν Δήμο ακόμα πιο σύγχρονο, πιο ανθρώπινο, πιο αποτελεσματικό.

Εγκαίνια
img_6418

Το βράδυ της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Μεγάλης Γόρτυνας στην Αγία Βαρβάρα, με την συμμετοχή εκατοντάδων δημοτών από όλη την Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, αλλά και άλλες περιοχές του Δήμου. Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Νικόλαος Κοκολάκης.

«Από το εκλογικό μας κέντρο στην Αγία Βαρβάρα, στέλνουμε μήνυμα νίκης, ελπίδας, αισιοδοξίας! Πάμε μαζί να δώσουμε και να κερδίσουμε την κρίσιμη εκλογική μάχη της 8ης Οκτωβρίου. Πάμε μαζί για την Μεγάλη Γόρτυνα που μας ενώνει, για την Μεγάλη Γόρτυνα που μας αξίζει!» τόνισε ο Μιχάλης Κοκολάκης.
Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση