HomeHL-LifestyleΤο δείπνο για τον Βασιλιά Κάρολο στις Βερσαλλίες

Το δείπνο για τον Βασιλιά Κάρολο στις Βερσαλλίες

Οι αφίξεις των λαμπερών καλεσμένων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ένας μετά τον άλλον άρχισαν να καταφτάνουν από νωρίς στις Βερσαλλίες οι λαμπεροί καλεσμένοι του δείπνου, προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο βασιλιάς Κάρολος κάνει τριήμερη επίσκεψη στη Γαλλία, κατά την οποία μαζί με την σύζυγό του Καμίλα, επισκέφθηκαν νωρίτερα την Αψίδα του Θριάμβου.

5_royals-france

Ο Εμαννουέλ Μακρόν προσβλέπει να έρθει πιο κοντά με το νέο Βασιλιά και να αποκαταστήσει τις όχι και τόσο ήρεμες σχέσεις ανάμεσα σε Γαλλία και Βρετανία.

Το δείπνο στο παλάτι των Βερσαλλιών είναι από τις στιγμές που θα ξεχωρίσουν στην επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου, με το μενού να περιλαμβάνει μπλε αστακό και ποικιλία γαλλικών και βρετανικών τυριών.

Στο δείπνο προσκλήθηκαν πάνω από 150 καλεσμένοι ανάμεσα στους οποίους ο ηθοποιός Hugh Grant, ο Mick Jagger, ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ Arsene Wenger, ο ποδοσφαιριστής Didier Drogba και ο Γάλλος μεγιστάνας, Bernard Arnault.

7_royals-france

Την Πέμπτη (21/9) το βασιλικό και το προεδρικό ζεύγος θα επισκεφθούν την Παναγία των Παρισίων για να επιβλέψουν τις εργασίες αποκατάστασης μετά την μεγάλη πυρκαγιά του 2019.

 

newsit.gr

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση