HomeHL-GreeceΈφη Αχτσιόγλου: Εξώδικο σε site για fake news

Έφη Αχτσιόγλου: Εξώδικο σε site για fake news

Αφορά δημοσίευμα περί sms της στον Τσίπρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Έφη Αχτσιόγλου κατέθεσε εξώδικο ζητώντας από ιστοσελίδα εντός 5 ωρών αποκατάσταση μετά από δημοσίευμα περί SMS της στον Αλέξη Τσίπρα.

Το δημοσίευμα που οδήγησε στο εξώδικο την Έφη Αχτσιόγλου έκανε λόγο για φερόμενο ως μήνυμά της προς τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ,Αλέξη Τσίπρα, το οποίο είχε ως επακόλουθο να «εξοργιστεί και να τα βροντήξει».

Μεταξύ άλλων στο εξώδικο που κατέθεσε η Έφη Αχτσιόγλου αναφέρεται:

«Κανένα τέτοιο μήνυμα (sms) ούτε αποκαλύψατε ούτε παρουσιάσατε στο ψευδές και συκοφαντικό κατά τίτλο και περιεχόμενο ως άνω δημοσίευμα σας. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο, αφού γνωρίζετε πολύ καλά ότι τέτοιο μήνυμα (sms) δεν υπήρξε ποτέ.

Για να επιτύχετε τον διττό σας στόχο που συνίστατο στην απαξίωση της προσωπικότητάς μου και της πολιτικής μου διαδρομής καθώς και στην παραπλάνηση των μελών και των ψηφοφόρων μας, προχωρήσατε σε ευρεία διάδοση του ψευδούς ισχυρισμού σας, αναρτώντας το δημοσίευμά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι επιτύχατε την αναδημοσίευσή του και διευρύνατε τους αποδέκτες του σε απροσδιόριστα μεγάλο αριθμό».

Έφη Αχτσιόγλου: Στόχος μου η ενότητα

Νωρίτερα η Έφη Αχτσιόγλου δήλωσε πως «έχω αποδείξει ότι λειτουργώ με όρους που διασφαλίζουν την ενότητα στον χώρο. Το ερώτημα της ενότητας όμως θα πρέπει να απαντηθεί εμπράκτως κυρίως από την άλλη πλευρά».

«Ο βασικός άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στον κ. Κασσελάκη, ο κ. Πολάκης, εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις απέναντι σε εμένα, στους προηγούμενους υποψηφίους και σε σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Άρα, το ερώτημα της ενότητας βαραίνει την από εκεί πλευρά και δεν μπορεί ο συνυποψήφιός μου, που υποστηρίζεται από τον Παύλο Πολάκη ως τον βασικό του άνθρωπο, να μη λέει ότι καταδικάζει αυτού του τύπου τις επιθέσεις», είπε και δήλωσε «απολύτως αισιόδοξη» ότι «το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής μπορεί να είναι νικηφόρο, είναι απολύτως ανατρέψιμος ο συσχετισμός της πρώτης Κυριακής».

«Η ενότητα είναι απολύτως αναγκαία για την επόμενη μέρα, είναι το ελάχιστο, το κρίσιμο είναι να κερδίζουμε κάθε μέρα και περισσότερους ανθρώπους. Είμαστε κυβερνητικό κόμμα και επιδιώκουμε να πείσουμε, να γίνουμε πλειοψηφικοί στην κοινωνία, να ασκήσουμε τη μέγιστη δυνατή πολιτική και ιδεολογική επιρροή. Άρα η ενότητα είναι αναγκαίος κοινός παρονομαστής», πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, η Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας στο «Κόκκινο 105,5».

lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση