HomeHL-TOPΑποφυλακίζεται ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης που είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση

Αποφυλακίζεται ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης που είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση

Έγινε δεκτό το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποφυλακίζεται άμεσα ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης που είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση άνω του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ από τράπεζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης κατατέθηκε σχετικό αίτημα με το δικαστήριο να αποφασίζει την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του. Ο ίδιος αναμένεται άμεσα να βγει από τη φυλακή υπό τον όρο να μην φύγει από τη χώρα.

Η απόφαση του δικαστηρίου σκόρπισε χαρά στον ίδιον τον καλλιτέχνη όσο και στους συγγενείς του.

Η υπόθεση

Ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης καταδικάστηκε στις αρχές Μαρτίου σε ποινή κάθειρξης 8 ετών από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης για υπεξαίρεση άνω του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ από τράπεζα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το αδίκημα είχε τελεστεί πριν από 12 χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτήν του την πράξη ήταν για την αποκατάσταση της υγείας συγγενικού του προσώπου.

Το δικαστήριο του αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του σύννομου πρότερου βίου και της ειλικρινούς μετάνοιας και του επιβλήθηκε συνολικά ποινή κάθειρξης 8 ετών.

Μάλιστα ο ίδιος, μετά από την απόφαση του δικαστηρίου, ανάρτησε στα social media μία μακροσκελή ανακοίνωση με την οποία καταφερόταν κατά των «δικαστών του διαδικτύου».

Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην γυναίκα του, που στέκεται στο πλευρό του από την αρχή ενώ σχολίασε με ιδιαίτερη καυστικότητα όλους όσοι τον δίκασαν χωρίς να γνωρίζουν καν την υπόθεση.

Τέλος, ευχαρίστησε και όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν ενώ ολοκλήρωσε την ανάρτησή του με την έκφραση «η ψυχή δεν φυλακίζεται, σύντομα θα ξαναβρεθούμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση