HomeΕΚΛΟΓΕΣ«Λαϊκή Συσπείρωση» Ηρακλείου -Περιοδεία στον Ξηροπόταμο

«Λαϊκή Συσπείρωση» Ηρακλείου -Περιοδεία στον Ξηροπόταμο

Συζήτησαν με τους κατοίκους της περιοχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις γειτονιές του Ξηροπόταμου περιόδευσε χθες, Κυριακή 17 Σεπτέμβρη, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Δημήτρη Δουλουφάκη. Στην περιοδεία συμμετείχε επίσης η Ρένα Σκυβαλάκη, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος καθώς και άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συζήτησαν με αρκετούς κατοίκους της περιοχής για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή. Πιο συγκεκριμένα άνοιξαν το ζήτημα της προστασίας του λαού από τις πλημμύρες, κάνοντας αναφορά στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα με τις πλημμύρες στην Καρδίτσα και πόσο απροστάτευτος μένει ο λαός, όταν οι ανάγκες του κρίνονται με βάση το κόστος- όφελος. Μάλιστα το συγκεκριμένο ζήτημα απασχολεί τους κατοίκους ιδιαίτερα, αφού οι τοπικές αρχές έχουν αφήσει σε πλήρη εγκατάλειψη τον Ξηροπόταμο, ακαθάριστο, με πολλά σκουπίδια και χωρίς κανένα αντιπλημμυρικό έργο. Συνεχώς οι κάτοικοι είναι αντιμέτωποι με κινδύνους λόγω μη λήψης των απαραίτητων μέτρων. Το καλοκαίρι από την αύξηση κουνουπιών, ύπαρξη τρωκτικών κτλ και τον χειμώνα από την -σχεδόν- βεβαιότητα να πλημμυρίσει η περιοχή με μια λίγο πιο έντονη βροχόπτωση. Ακόμη αναδείχθηκε η ευθύνη που έχουν οι εκάστοτε δημοτικές αρχές που έχουν αφήσει μια περιοχή, με το πρόσχημα «της εκτός σχεδίου δόμησης κατοικιών», χωρίς ένα ελεύθερο, ασφαλή χώρο για τα παιδιά, την ώρα που οι κάτοικοι και φορολογούνται και πληρώνουν πανάκριβα δημοτικά τέλη. Τέτοιος χώρος για παράδειγμα είναι στην ευρύτερη περιοχή ο Σκαφιδαράς, που μετά την παράδοση του, εγκαταλείφτηκε με ευθύνη των δημοτικών αρχών και σήμερα έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο.

Το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της, στο δήμο Ηρακλείου και στην περιφέρεια, για να εκλεγούν περισσότεροι αγωνιστές δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, που θα είναι δίπλα στον λαό και τους αγώνες του και όχι χειροκροτητές της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής!

Όπως τόνισαν, στις 8 Οκτωβρίου πρέπει να χάσουν δυνάμεις τα ψηφοδέλτια που άμεσα ή έμμεσα στηρίζονται από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, αλληλοϋποστηρίζονται μεταξύ τους, επιλέγουν τη στήριξη των επιδοτούμενων «επενδύσεων» και της κερδοφορίας λίγων επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος των λαϊκών αναγκών. Μόνο με ισχυρή «Λαϊκή Συσπείρωση» την επομένη των εκλογών, σε δήμο και Περιφέρεια, η ψήφος των εργαζόμενων, των λαϊκών οικογενειών, δεν θα πάει χαμένη και θα ισχυροποιήσει την εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση για να διεκδικήσει ο λαός την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του. Αρκετά με το «πάμε κι όπου βγει». Ήρθε η ώρα «να πάμε αλλιώς»! –

Διαφήμιση
Διαφήμιση