HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ «Λαϊκή Συσπείρωση» για debate στο Ηράκλειο

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» για debate στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρότι απομένουν λιγότερες από 5 μέρες για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτώβρη, οι εμφανίσεις στα ΜΜΕ των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΚΚΕ, είναι μετρημένες, αναφέρουν σε ανακοίνωση τους τα μέλη της παράταξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε αυτή την κατάσταση έρχεται να προστεθεί η απουσία οργανωμένης συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων στο Δήμο Ηρακλείου, σε αντίθεση με όλους τους άλλους Δήμους του Νoμού. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» όχι μόνο δεν αρνείται οποιοδήποτε δημόσιο διάλογο και αντιπαράθεση αλλά αντιθέτως, το επιδιώκει ακριβώς γιατί έτσι ακούγονται οι πραγματικές της θέσεις.

Θέσεις που συγκρούονται με τα ταυτόσημα αντιλαϊκά προγράμματα των υπολοίπων παρατάξεων. Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή η «Λαϊκή Συσπείρωση» είχε αποδεχτεί σχετική πρόσκληση τηλεοπτικού σταθμού για debate, που απ’ ότι φαίνεται ακυρώθηκε.

Βέβαια οι Ηρακλειώτες δεν περιμένουν ένα debate για να μάθουν ποια είναι η καθημερινότητά τους. Καθημερινότητα που για να βελτιωθεί χρειάζεται να βγει ενισχυμένη η “Λαϊκή Συσπείρωση” την επόμενη των εκλογών σε Δήμο και Περιφέρεια. Για να έχει ο λαός περισσότερους εκλεγμένους αγωνιστές στο πλάι του.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση