HomeHL-9Μυλοπόταμος: 59 δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν με επιτυχία

Μυλοπόταμος: 59 δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν με επιτυχία

Το ύψος τους έφτανε τα 2 μέτρα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα το πρωί, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνης έδωσε μια ακόμη μάχη κατά της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης στην περιοχή του Μυλοποτάμου. Σε μια συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου και Ρεθύμνης, κατάφερε ο εντοπισμός 59 δενδρυλλίων κάνναβης.

Η επιχείρηση αυτή ήταν αποτέλεσμα των συνεχών προσπαθειών της αστυνομίας για την εξάλειψη της καλλιέργειας κάνναβης στην περιοχή και ακολουθεί την εφαρμογή ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων που έχει σχεδιαστεί για τον σκοπό αυτό.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αστυνομικοί εντόπισαν δύο διαφορετικές τοποθεσίες όπου καλλιεργούνταν πενήντα εννέα δενδρύλλια κάνναβης. Τα δενδρύλλια αυτά, που είχαν αναπτυχθεί με προσοχή και φροντίδα και είχαν φτάσει σε ύψος έως 2 μέτρα, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν με επιτυχία.

Οι αστυνομικές δυνάμεις συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπευθύνων για την καλλιέργεια αυτή. Η επιτυχία αυτή αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την εξάλειψη της παράνομης καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης στην περιοχή, ενισχύοντας την ασφάλεια των πολιτών και την αποτελεσματική εφαρμογή του νόμου.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση