HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση Γιάννη Σέγκου με τον Εμπορικό Σύλλογο Χερσονήσου

Συνάντηση Γιάννη Σέγκου με τον Εμπορικό Σύλλογο Χερσονήσου

Τι συζητήθηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος υποδέχθηκε χθες το μεσημέρι στο δημοτικό κατάστημα Λιμ. Χερσονήσου τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Χερσονήσου Βαγγέλη Περάκη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Α΄ Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Μύρων Κανάκη και τον Β΄ Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Λευτέρη Τρευλάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επαφών που έχει ξεκινήσει το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Χερσονήσου με κοινή ατζέντα, με όλους τους υποψήφιους δημάρχους Χερσονήσου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αγορά της πόλης, στον τουρισμό και στο μείζον ζήτημα αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος, δήλωσε:

«Με τον Εμπορικό Σύλλογο Χερσονήσου έχουμε αναπτύξει σταθερή συνεργασία για θέματα που αφορούν στην περιοχή και την επιχειρηματικότητα. Συζητήσαμε για τις επιχειρήσεις, για τον τουρισμό και για την επόμενη μέρα, πώς την οραματιζόμαστε. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και είμαι βέβαιος ότι μέσω της εποικοδομητικής συνεργασίας θα καταφέρουμε να δώσουμε μια άλλη δυναμική, η οποία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις μιας αξιοβίωτης καθημερινότητας για τους πολίτες και τους επισκέπτες μας.

Αναλύσαμε διεξοδικά το όραμά μας και απαντήσαμε στους εύλογους προβληματισμούς των πολύ δραστήριων εκπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου.»

Η συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Στρατηγικού Χωροταξικού Σχεδιασμού, ΄Αρδευσης, Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος, Εμπορικών Δραστηριοτήτων Πρωτογενούς Τομέα και Δημοτικής Αστυνομίας, Εμμανουήλ Καλαϊτζάκη και του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Τεχνικών Έργων και Απασχόλησης, Κωνσταντίνου Αναστασάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση