HomeHL-9Αυτό είναι το νιόπαντρο ζευγάρι Αυστριακών που αγνοείται στο Πήλιο 

Αυτό είναι το νιόπαντρο ζευγάρι Αυστριακών που αγνοείται στο Πήλιο 

Είχαν έρθει στην Ελλάδα για να παντρευτούν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Με 15 νεκρούς να είναι ο τραγικός απολογισμός της φονικής κακοκαιρίας Daniel, η οποία σάρωσε τον Θεσσαλικό κάμπο, 2 άτομα παραμένουν ακόμα αγνοούμενα. Πρόκειται για το ζευγάρι Αυστριακών, οι οποίοι είχαν έρθει στην Ελλάδα για να παντρευτούν.

Η κάμερα της εκπομπής «TLive» βρέθηκε στο Πήλιο και συγκεκριμένα στην παραλία Ποτιστικά, όπου διέμενε το νιόπαντρο ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή, το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν 18 μέρες στα Ποτιστικά, όπου και είχαν στήσει ένα γλέντι μετά τον γάμο τους. Ο Φιλίπ και η Μικαέλα, όπως είναι τα ονόματά τους, αγαπούσαν ιδιαίτερα τον τόπο. Μάλιστα, τα Ποτιστικά Πηλίου είχαν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους, καθώς ήταν το μέρος όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Έτσι, αποφάσισαν να παντρευτούν εκεί.

Το ζευγάρι, που αγνοείται από τις 5 Σεπτεμβρίου, έμενε σε σπίτι της περιοχής, όμως, ο ορμητικός χείμαρρος το εξαφάνισε, αφήνοντας πίσω μόνο κάποια ίχνη από τα θεμέλιά του. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την Παρασκευή εντοπίστηκε σορός νεαρής γυναίκας και κλήθηκε για αναγνώριση ο ιδιοκτήτης των σπιτιών. Όμως, η κατάσταση της σορού δεν επέτρεπε στο να γίνει αναγνώριση, με αποτέλεσμα να καλεστούν στην Ελλάδα τα αδέρφια της Μικαέλα.

Τη Δευτέρα (11/09) βρέθηκε στην παραλία Ποτιστικά η τσάντα της Μικαέλα και η φωτογραφική μηχανή του συζύγου της, Φιλίπ. Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, εκείνος τους είχε προτρέψει να εγκαταλείψουν το σπίτι, όμως, οι Αυστριακοί δεν δέχτηκαν, καθώς είχαν «πολλά δώρα από τον γάμο τους».

Η ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε την Παρασκευή αναμένεται από μέρα σε μέρα, ώστε να δοθεί ή όχι μια λύση στο μυστήριο της εξαφάνισής τους.

 

newsbeast.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση