HomeΚΡΗΤΗΕπεκτείνεται στην Κάρπαθο η CHC Group

Επεκτείνεται στην Κάρπαθο η CHC Group

Ανακοίνωσε συνεργασία με το Royal Beach Hotel 4* στην Αρκάσα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρά το ότι η τουριστική σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η CHC Group συνεχίζει παράλληλα και με δυναμικό τρόπο την υλοποίηση των αναπτυξιακών σχεδίων της.

Προσφάτως επετεύχθη μια νέα συνεργασία για την CHC Group, 5ετούς διάρκειας, με το Royal Beach Hotel 4* στην Κάρπαθο, στον τομέα του Full Management.

Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια κ Πύλιαρη Ανδρέα, με στούντιο και διαμερίσματα, και βρίσκεται στη διάσημη, βραβευμένη και πλήρως οργανωμένη παραλία του Αγίου Νικολάου.

Το Ξενοδοχείο απέχει 800 μ. από το κέντρο του χωριού Αρκάσα, 8χλμ. από το λιμάνι της Καρπάθου, 14 χλμ. από το αεροδρόμιο και 16 χλμ. από την πρωτεύουσα Πηγάδια.

Βασική φιλοσοφία της CHC Group και σε αυτή τη συνεργασία, είναι η ενίσχυση των συνθηκών φιλοξενίας υψηλού επιπέδου και της αξέχαστης διαμονής, της απόλαυσης και χαλάρωσης, έτσι ώστε οι αναμνήσεις από τις διακοπές μικρών και μεγάλων, να τους συντροφεύουν μια ζωή.

Γεγονός που με την στελεχιακή επάρκεια της εταιρείας, την εμπειρία και τη μεθοδικότητα που την χαρακτηρίζει, θεωρείται ως δεδομένο.

ikona_viber_2023-09-11_14-27-40-123

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: «Ανακοινώνουμε μια ακόμη δυναμική και πολλά υποσχόμενη συνεργασία, με το Royal Beach Hotel 4* στο πανέμορφο νησί της Καρπάθου, και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. 

Έναν τόπο που κερδίζει σταθερά την προτίμηση του ταξιδιωτικού κοινού, εξαιτίας της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, της ιστορίας, της παράδοσης αλλά και των φιλόξενων κατοίκων του.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα αυτή η συνεργασία, ενισχύει τη θέση και την προοπτική μας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί προϋποθέσεις για περαιτέρω ενέργειες που θα ενισχύσουν το νησί στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Συνεχίζουμε την πορεία, με αισιοδοξία, σχέδιο και όραμα για τον τουρισμό και τον τόπο μας».

Αξίζει να τονιστεί ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται η δημοσιοποίηση και άλλων θετικών ειδήσεων με επίκεντρο νέες συνεργασίες και επενδύσεις στο νησί της Καρπάθου από την CHC Group.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση